Топ 10


9 април 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Четирите дни
Почивкаааааааа. Да направим така, че да ни се сторят осем.


Шофьорът
На тролей №2 – с бяла като сняг риза и вратовръзка. Защото не работата определя нас, а ние нея. Искайте и давайте повече от себе си, това пътуване е дълго. (Да, чували сме и мантрата за ниските очаквания – тя често води до мръсни ризи).


Фотографът
Ейдриън Стърн. Нашите уважения за портретите му на гиганти като Нелсън Мандела, но дивите муцуни, заснети в Африка, май са по-голямата ни слабост (никакви кучета и котки повече – ето носорози). adriansteirn.com


Babyboom
Забелязвате ли колко много нов живот има наоколо? Още не може да си обърше носа и да ходи сам, но преобръща всичко с краката надолу – точно така, както трябва да бъде.


Историята
Нов проект, който ни под­сеща да помним историята си. И да я записваме. На myhistory.bg засега се събират лични разкази за живота на улиците Г.С. Раковски в София и Велико Търново, следва цяла България. Амбициозно, да се включим!


Дъгата
Видяхме това момче и сапунените му мехури в People of Sofia (избягваме Витошка, защото се превърна в панаир върху кофти плочки, но явно така изпускаме и хубавото). Това е засега, отиваме за веро.


Първа помощ
Витоша може да е близо до вкъщи, но това не я прави безопасна. Палци горе за идеята на Софийски планински клуб да поставят аптечки с най-важното на няколко места в планината. Къде точно се решава с анкета на spk.bg.


Стартът
Нали помните Halfbike? Е, градската машина на двамата архитекти пристига в подобрена версия и търси подкрепа в Kickstarter за производството си. Остават още 20-ина дни да дарите долар-два-двеста (за по-лесно минете през facebook.com/kolelinia).


Dracarys!
Време е, на 12 април зимата идва! Ние загряхме с идиотския скеч, в който Джон Сноу е на вечеря в дома на тв водещия Сет Майерс и скапва всичко с драмите си (търсете го като Seth Brings Jon Snow to a Dinner Party).


Документалният филм
За Ейми Уайнхаус. Ще излезе през юни, снимал го е Асиф Кападия, който преди ни разказа за живота и смъртта на Айртон Сена. Вече пуснаха трейлъра – на amyfilm.co.uk


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081