Топ 11


30 април 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Първите слънчеви бани
Няма лъжа, в парковете е пълно с хора по кожа. Какво ви трябва? Поляна, одеало, UV защита, приятели, кучета, нещо за гризане, нещо за четене, вино, чаши за вино, чанта за чашите за вино... Добре де, говорим за пикник.


Срещата
Да засечеш случайно на улицата някой, който ти се иска да видиш – безценно (плюс еуфорията от току-що изяден шоколад). Е, хора сме, има и моменти в другата крайност, както показва фигура 1.


Питието
Въпрос за 20 лева: знаете ли как се казва любимата ни напитка? "Три маргарити". Пихме я за първи път тази година ето тук – в разкошната нова градина на бар Thivery. Ех, солта на живота!


Гащеризонът
Още един тийнейджър се завръща по улиците. Хлапашко, модерно и комфортно едновременно, особено в широката си версия от деним. Ако се чудите как да го носите, библията е Гуен Стефани.


Лилаво & бяло
Не е пролет, докато не замирише на люляк – на всеки тротоар, във всеки двор, а вече и на нашия прозорец. Идва от Персия и се казва Syringa. Поезия, какво ви обясняваме.


Нашите учители
Нова група във фейсбук ни подръчква да се свържем с добрите учители в живота ни до 24 май. Не се питайте защо, а защо не и потърсете телефона в онзи стар тефтер.


Аксесоарът
За ключовете. С времето броят им расте, заедно със сантимента към висулката. Този надут лимон обаче би стария ни ключодържател на канадска и се намести на връзката, която отваря всички врати. #whenlifegivesyoulemons


Книгата
Пулицърът за художествена литература тази година отиде при романа на Антъни Доер за едно сляпо френско момиче и едно германско момче, чиито истории се пресичат в окупираната от нацистите Франция. От книжарницата право вкъщи и започваме.


Кецопедия
Ако мислите, че познавате кецовете като десетте пръста на краката си, свалете новата апликация Sneakers: The Complete App и историята на едни 500 лимитирани модела ще ви накара да си пишете среден 3. Само айпадите обаче играят, срещу 5 долара.


Силата
Новите Междузвездни войни започнаха атаката с тийзър трейлъри, викторини, интервюта и каквото се сети маркетинга. 13 милиона фена във фейсбук не мърдат. То не е филм, то космос е.


Ароматът
Когато сутрин минаваш покрай някоя алея и косачката за малко те е изпреварила – о, да, ароматът на току-що окосена трева! Медитираме в крачка.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081