Топ 11


15 октомври 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Сутрините
Най-масовият вирус в момента не е грипа, а клиноманията – обсесивното желание да останеш в леглото. Няма страшно, има лек: дърпаш рязко завивката и скачаш. Е, добре, преди това минават няколко часа...


Мястото
Нов споделен офис се готви да избухне на Ангел Кънчев, а ние чакаме да погледнем нагоре към ето този полилей. Казва се Cosmos и космос е!


Обаждането
Помните ли колко струваше да звъннеш на някой "в чужбина" преди да имаме вайбър и месинджър? Е, сега струва 0лв и 0ст. Да стоплиш някого на 7 часа разлика оттук никога не е било толова лесно, натискайте я тази слушалка по-често.


Трейлърите
Honest Trailers в YouTube! Това са най-смешните, остроумни и жестоки като питбул къси филми за филмите, на които се хилиш с глас, дори когато разфасоват най-любимото ти. Ако не сте попадали, какво четете още, гледайте!


Рожденикът
Гигантският трезор за кино информация imdb.com става на 25 на 17 октомври. Честито и благодарим на програмиста от Манчестър Кол Нийдам, че когато е на 23 години му хрумва да си направи един дребен сайт за филмите, които е гледал.


Есетата
Може да предпочитаме романите й, но тези литературни есета на Вирджиния Улф на теми от етиката на споровете до удоволствието от четенето имат свой ъгъл в библиотеката ни (на санитарен метър от кримките, разбира се).


Мисълта
"Светът е трагедия за тези, които чувстват, и комедия за тези, които мислят." Толкова е точно, че боли да си признаеш в коя категория влизаш. Има спорове кой първи е родил тази мъдрост, но мерси на @Borislav Banev, че ни я припомни.


Ричард Гиър
Защото преживя един ден, дегизиран като бездомник по улиците на Ню Йорк, и усети какво е да нямаш не само обувки, а и лице. "Често забравяме, че сме благословени. Не бива да приемаме това за даденост". Вече не, повтаряме си всяка сутрин с кафето.


Жаргонът
Езикът на града се мени като река, понякога дразни като лепкаво парче на Криско, друг път яде букви и пише с грешки, а сега се връща към милениума с "яко" и кирилизира английския. Дезир и плезир? Защо не, ена вотка за първата уста, която ги каза!


Масажът
Няма да ви казваме кой е най-добрият или от кой имате нужда. Питайте тялото си и ще го чуете да крещи от удоволствие и благодарност. И стига с това "не може чужд човек да ме пипа" – лягайте на масата!


Flirtmoji
Ако има някой непълнолетен в стая­та, да затвори очи. Това приложение бълва супер смешни и готини секс картинки за онези разговори през клавиатура, които подпалват не само ушите. Мръсно? Може би за птичките и пчеличките.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.