Trend Alert


5 ноември 2015
ВЪРЖИ НА ВЪЗЕЛ
Оттатък езиковата бариера му казват half up bun или half top knot, а наоколо сме чували да го наричат всякак – от куку до чоко. Може би защото напомня за прическите на малките момичета, на които бретона все им пречи, или на дните ни на морето, когато и да искаме, не можем да вкараме ред в главата си. Прави се супер лесно – грабвате горните кичури от косата и ги пристягате с ластик или фиби, но хвърля чаровна сянка върху цялото ви Аз. С риза стои по-сериозно, с дрехи за парти – по-секси, а в един стегнат ден е важната глътка небрежност. Как точно ще го построите и къде ще го издигнете (от средата на тила до върха на главата все е красиво) е въпрос на фантазия.


НОСИ НА ГРЪБ
Раницата е имала и други пикови моменти в живота си, така че отдавна не я обиждаме като удобната чанта, в която пъхаме гуменките за спорт, тетрадките за училище и сандвичите за планина. Тази есен се стоварва на гърба ни в милион версии – от малка за клуб, в която едва влиза и парфюма, до обемиста за офиса с капацитет да скрие и чабатата ни за вечеря. Кожените са валето пика в тестето, а има и модели с ресни, които също се размахват тенденциозно този сезон. Може да я носите на едно рамо, но на две вече е глезен комфорт – нито тежи, нито се изхлузва постоянно, нито ни пречи да държим в ръцете си нещо по-важно от някаква си чанта.


СТЪПВАЙ СМЕЛО
Може да са комбат (с връзки отпред – знаете ги войниците) или пък байкър (често с катарами – знаете ги мотористите). Който и тип да харесвате, спокойно – ниските ботуши със солидни подметки и силен характер изобщо не смятат да си ходят и тази година. Даже напротив – в магазините са се заредили на цели конвои, а прозрачните грайфери и кожата с косъм са два нови елемента, които застъпват точно сега. Носят се с всичко от деликатна рокля до скъсани джинси, газят добре в студ и сняг и не искат от вас да сте балерина, за да се справите с баланса. Естествено, не са за всеки – като при добрата двойка, трябва да имате сходство в характерите, за да се носите хубаво заедно.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1088