Топ 11


12 ноември 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Цветовете
Може да прилича на сантиментален фототапет, но помните ли кога последно сме имали такава омагьосана есен? И в краката, и в клоните всичко е злато, кехлибар и рубин – мерси на природата за тази кралска гама, топли ни като греяна ракия с карамел.


Музиката
Първото ни съобщение след Кръстникът Live беше "напълни ми душата, ще се пръсна!". Продължаваме към Ханс Цимер в Арена Армеец през май – е, гладиатори, батмани, пумпали и космос на екрана отзад няма да има, но тази музика ще пълни и без тях.


Полетът
Като гледаме възглавничките на airportag.com, които слагат под главата винтидж реплика на летищните надписи, ни се иска моментално да стегнем куфарите. Слава богу, този полет струва само 25 долара, дори да е чак до Шанхай.


снимка © jeansandroses.blogspot.bg

Trend Alert

На хубавата риза рядко й трябва нещо повече, но панделката около яката пак е тук да вдигне брадичката още малко. Полъхът е викториански, възелът – победоносен.


Хлапето
Гледахте ли новото видео Alive на Sia? Танцуващата фурия Мади Зиглер вече я няма, но заместникът й убива – мастър по бойни изкуства с черно-руса перука, азиатски черти и височина под метър. Къде ги намира тази жена тези велики хлапета, и ние се чудим!?


Спасението
Да си забравиш парите, но навсякъде да те черпят супа и кафе, просто защото сте комшии на улицата? Да, случва се не веднъж на високосна, а при всяка подобна авария – благодарим и ще се отплатим. #вярвайвдоброто


Хризантемата
Един съсед я посади в задния ни двор преди месец-два и ето че вече цъфти. Гледаме я как устоява на вятъра и си мислим колко малко є трябва на София, за да стане градина – едно добро същество, до което да застане поне още едно...


Рисунките
В Сеул на хората наистина им се пее под дъжда, след като дизайнери изрисуваха улиците с "тайно мастило", избухващо в картини при допир с капките. Много молим да дойдат да ударят една боя и тук, че като ни свърши златната есен, ще ни се плаче.


Свободата
Да излезеш без чанта. Вярно, джобовете натежават с килограм, но иначе ти е широко около ръцете все едно си просто на разходка. Само не го правете в края на работната седмица – точно тогава ще изскочат хиляди неща за носене обратно към вкъщи.


Лютото
Някои ги гледат вкъщи за подпалване на манджи, други ги нареждат в бара си вместо цветя, а ние поливаме в офиса ето този ярък стрък – защо не, по-добре опасни чушлета, отколкото мила коледна звезда, от която ти се доспива.


Витамин C
В ето този вид – да пръска, да тече по-бузите и да е сладък. Приема се по време на настинка и най-вече преди, но какво се опитваме да натъртим на полезното – ядем ги, защото са вкусни, вече и в близкия супермаркет.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.