Топ 11


26 ноември 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Подслонът
За птиците. Забелязваме ги не само в парковете, но и по улиците (браво, Шипка). Дотук чудесно, остава да видим какво правим с основата на къщичките – дърветата, които бяха изкоренени от вятъра (ужас, Евлоги!).


Тениските
Спецовете по масла за брада от Bradabrat пуснаха ето тези луди тениски – в бяло, сиво и черно с дизайн от Христофор Минев. Поръчват се от фейсбука им, но са малко, така че бързо, брат.


Лонгбордът
Под краката на корейката Ko Hyojoo (никаква идея как се произнася). Това момиче е магьосница, буквално танцува блус върху дъската – влизайте в инстаграма й @hyo_joo да се носите заедно по крайбрежната.


Окабеляването
Но с обратен знак – някои оператори започнаха акция по рязане на кабелите отвън и прекарването им отвътре. Божествено, утре-другиден сградите ни няма да приличат на заложници... за сметка на апартаментите – хм, това не трябва ли да се обмисли по-добре?


Тишината
Когато отидеш първи в офиса и дори машината за кафе още спи. Не само свършваш доста на спокойствие, ами денят ти започва на време (а не след второто кафе) и се лее без стрес. Опитваме да е по-често.


Ябълката
От рая, как. Съдържа не само вкусни, но и ценни молекули и в момента е най-добрият мултивитамин. Обикновено я ядем с лъжичка (като киви), а понякога смачкваме няколко в смути с еспресо и мляко – дяволско!


8 часа
Дори когато купонът е жесток, никога не пестете от съня. 7 до 9 часа за всеки от нас са обезателни, за да живеем без да полудеем. Най-хубавото и най-лошото е, че... говорим от опит.


Инстаграмът
@pompous.albert – не е губер, а истински котарак с отвратителен поглед и остър език. Плаши и разсмива 70 хиляди с постовете си, а ние се чудим как въобще е свикнал стопанина му с тази гръмотевица между очите.


Лампичките
Ами време е – както да ги светнем, така и да преброим колко бутилки вино сме изпили тази година. И с кого. #равносметкатанаближавахора


Чаят
Гледаме го в инстаграма на Вера Гоцева с една къса дума отдолу – "Home" – и ни става толкова топло, все едно ни е прибрала у тях и ни е сипала по чаша. Мерси, @lomovera, в края на ноември малко неща сгряват така.


Елхата
Като казахме бради малко по-горе, се сетихме за инстаграма на @thegaybeards, в който двама най-добри приятели вплитат в окосмението си с всичко от коктейлни чадърчета до топки за елха. И идиотски им отива. #whysoserious


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.