Топ 11


14 януари 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.

The Blue Boys
Това са Дарън и Филип, страшно глезени пичове, които мачкат на топка всичко, което знаем за острия нрав на Стафордширския бултериер. Влезеш ли веднъж в инстаграма им @the_blueboys, ще го превъртиш, няма пускане.


Астрофизикът
Три часа с Мичио Каку и простите му обяснения на най-сложните вселенски въпроси минават като междучасие, след което си готов за класно по астрофизика. Глад за наука ни гони – драс Michio Kaku в YouTube и ще ни разберете.
© bigthink.com


Ко сми днес?
Днес сме четвъртък, ден за епилация. В тези смешни илюстрации на Ayqa Khan обаче седмицата тече сряда-петък с идеята, че косъмът не е нито голяма работа, нито малка – просто е факт от живота. Още боде на ayqaart.tumblr.com.


Зимните разходки
Природата още не ни е пъхнала във фризера си, така че за последно вървим с разтворени палта из гората и хапваме от храстите я някоя шипка, я трънка, я глог (ало, кой забрави сандвичите?!).


Палтото
Бежовото умря, отдавна му казваме camel или nude в зависимост от капките кафяво. В тези нюанси най-дебелата дреха върху теб изглежда лека като пяната на капучино – скачайте в едно, достатъчно черно еспресо има по улиците.
© indigo-jones.com


Сметката
"Хайде да си я разделим, вместо да смятаме кой колко?" Ако това се случва често на масата ви, значи имате добри приятели, които не цепят кюфтето на две. Днес бакшишът е за тях.


Трейлърът
На новия филм на братя Коен. Казва се Hail, Caesar!, изглежда като най-добрите им нелепици и съставът е бонбон. Чака се около март, засега сме на диджестива от 2 минути и 32 секунди, който леко напива.


Сладкото
Е люто! Прави се от малки, проклети чушлета и захар, затова първо сладни, после пари – няколко капки изпращат печеното месо и сиренето в рая. Идва от село Орешак и се намира на фермерския пазар на Римската стена.


Тоскана
Кълнем се, че заминаваме на пролет – може би втората чаша розе ни завърта главите малко повече, но кога, ако не сега е моментът да чертаем пътища към топлото и зеленото върху салфетките.


Тениските
На руската балерина Мария Кочеткова, танцувала в Кралски балет, с писани на ръка цитати от "любимите й автори". Е, явно не й е останало много време за четене покрай стягането на палците, но забава има. На koche-kova.com.


Кедрови ядки
Обичаме ги силно в паста (с късчета разтопена моцарела и чери домати), но и на голо да ги хрупате, ще получите много – милионери са на протеини и аминокиселини, пък били и афродизиак. Да се стоплим малко, какво.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1088