Топ 11


28 януари 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.

Захар на клечка
Така ни сервираха чая в La Bottega Prima – докато разбъркваш, кафявите кристали се топят и подслаждат, колкото решиш. Хем практично, хем фръц – следващата ни покана за среща няма да е "на кафе".


Петицата
Рори Милър обеща да отваря нова бутилка всеки месец и май ще си спази думата. Докато чакаме Ах!N5 да изскочи от гората, пляскаме пак на вица и заряда, които този човек вкарва в лицето и характера на бранда си. Ауу!


Sundance
Още не са раздали най-тежките награди за 2015, а в Юта вече излизат някои от най-важните филми за 2016, категория независими. Отсега личи, че Manchester By the Sea и Certain Women, например, ще имат много да ни шепнат на независимото ухо.


Календарът
По-добрият график за годината е този лист А3, който може да разпечатате от сайта на begach.com и с победоносни (или срамни) хиксове да отбелязвате кога сте тренирали. Колкото повече драскате, толкова по-добре живеете. #runforyourlife


Hello?
Здрасти, и на нас ни писна от кавъри на Адел, но това не е кавър – това е оригинал, който превръща хората в драматични блондинки, включително Матю Макконъхи. Проверете A Thanksgiving Miracle – SNL в YouTube и чакайте пуйката да избухне.


Джинджифил
Гони настинките, държи имунитета във форма, ускорява метаболизма и е топ за старт на деня с мед и лимон – пийте на малки глътки (иначе гори) и благодарете на Марко Поло, че го пренася в Европа през 13 век.
© sogoodblog.com


Подаръкът
Това е най-сладкото мерси, което някога сме получавали – плодове от градината на М., която дойде до вратата ни да благодари, че сме писали за Пчелин, където и тя има вила. Стана ни толкова топло, че отворихме прозорците... Не, няма да скачаме, животът е хубав!


Колин Фарел
След ролята му на тих омар в страшния филм със същото име, тази снимка в GQ вади пак истинската му порода и показва как се практикува напластяване в дрехите през зимата. Colin is damn good at layering. Be like Colin.
© gq.com


Код жълто
Но за горещина. НАСА пуснаха анимирано видео за глобалното затопляне от 1880 до днес – 30 секунди, в края на които клечката кибрит на тази планета почти е драсната. Да, това прави живота ни невъзможен, пускаме го тук като аларма.


Лапмпата
Не й трябва ток, пъхаш USB края й в лаптопа и светва. Е, поощрява някои вредни навици – като да пишеш по тъмно или, недай си боже, в леглото, но е готин аксесоар. За 7лв от ИКЕА (ако не броим 70-те отгоре, които неизбежно ще хвръкнат в магазина).


Одеалото
Това е Ohhio и е толкова меко, че ти се иска да си мечка до март. Плете се на ръка от мериносова вълна, а дизайнерът му – украинката Анна Мариенко, го продава предварително в Kickstarter, така че ще се позабави. Е, зимата винаги идва пак.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1088