Топ 11


11 февруари 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.

14 февруари
На тази дата някои си разменят сърцата, други – тирбушона, а трети си подаряват букви, защото е Международен ден на книгодаряването. Вижте каква му е историята на bookgivingday.com и поздрав с плаката му за 2015.


Винил
Плочата най-после се завърта – на 15 февруари HBO забожда иглата в Ню Йорк през 70-те, когато във вените на града тече рок­енрол. С продуценти като Скорсезе и Мик Джагър този сериал трябва да е истинска рок звезда, прослушването започва.


Рамото
Колко пъти сте чували "Винаги можеш да разчиташ на мен" и това не е струвало пукната двулевка? Днес намигваме на онзи приятел, който го казва, защото рамото му наистина винаги е там – без резерви и без "не съм си чул телефона".


Grammys
Време е, на 15 февруари се решава кой е пуснал най-добрата бомба в музиката през 2015. Ние тук стискаме всички пръсти за The Weeknd – онова момче с пронизващия глас, което не си чувства лицето, когато е с теб, но обожава това.


Coffee breaks
От 9:30 до 11:30 и от 13:30 до 17:00. Това би трябвало да е работното време на кафеварката ни според науката, а не веднага след скачане от леглото – тогава нивото на бодрия хормон кортизол в организма е високо и без две бучки захар.


Sound hound
Тази хрътка е страшна – улавя песента, която се върти във или около главата ти по доста бледа следа. Достатъчно е да изтананикаш мелодията криво-ляво и апликацията ти казва "охоо, това е Севилският бръснар!" – да, да, познава и Росини, не само Риана.


Formation
Бионсе може да удари всички в земята с едно потрепване на гласните струни, но този път атакува с думи – новото й парче е най-смелата позиция "аз съм чернокожа и това е жестоко", която сме слушали on repeat. Че е секси, няма нужда да ви убеждаваме.


Sofia in details
Камерата зад People of Sofia променя фокуса и се взира в детайлите на града. Влизаме в страницата на проекта във фейсбук да проверим какво става и докато гледаме гълъб, познаваме в коя градинка е сниман – ето къде е фокусът.


Бръснарницата
Избягваме чудовището Este в квартал Изток, но новият The Barber Shop с ретро кресла и американски масла ни дърпа натам за брадата. Добре са подострили ножиците, да видим дали могат да се конкурират с арабските бръснари на Женския пазар.


Бонбоните
Забърсахме ги от малко магазинче на Шейново на име Нещо сладко – нещото е гръцко и с толкова много пълнеж (от ванилия през малини до нутела), че едно е достатъчно за чаша кафе. Опа, дали стана 13:30?


Вечерта
След която се прибираш в 5 сутринта и умираш върху възглавницата щастлив, че всяка секунда си е струвала – включително и раните, които ще ближеш на следващия ден, парти енимъл!

© todayifoundout.com
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1088