Топ 11


25 февруари 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.

Видеото
Мassive Attack и Young Fathers направо ни го пускат венозно това Voodoo In My Blood – и музиката, и клипа са толкова напрегнати, че участващата Розамунд Пайк накрая едва се събира от пода. Страшна работа, заседнали сме на play.


Trend alert
Тази рокля на Salvatore Ferragamo носи три тенденции накуп – полудяло райе, голи рамене и воали (сори, пак). Най-романтичните няма какво да му мислят, останалите действаме внимателно едно по едно.


Сайтът
Filmsociety.bg. Пълен е с интересни неща за киното (особено фестивалния му живот), написани от хора с име, мнение и критичен ум – няма захаросани пуканки, нито прегорели. Ако обичате да четете по повече от два екрана, влизайте и сядайте.


Магазинът
Юлия Кострева прави мега дизайни за гърба на телефона, корицата на тефтера или стената отсреща. Време е за нови дрехи, така че в тази секунда печели айфона шестица, останалото после от juliakostreva.com.


Дървото
Не е точно на живота, защото лежи и не мърда, но някой доста е играл с длетото, за да го накара да цъфти. В Борисовата се намира, зад Коколандия – минете да пиете по бира, страшен слушател е.


Интерпретациите
Знаете ли, че Дейвид Боуи е дал пълна креативна свобода на хората зад инстаграма @Instaminiseries да направят "визуални интерпретации" на песните от Blackstar? И да не знаете, гледайте от 25 февруари нататък – казват се Unbound и са 16 къси шота.


Паното
Централна гара още е в скелета, но на втория етаж вече има гигантско изкуство от проф. Боян Добрев, преподавател Стенопис в НХА. Отблизо композицията се разпада на пиксели, а отдалече виждаме как колелата на времето се въртят. Дано и БДЖ гледа.


Оскарите
Всеки знае, че ги дават на 28 февруари, но bTV Cinema ще ги пусне и у нас. Студиото започва в 23:00 със Стаси Кара, а пикът е след 3:30 през нощта, когато голият мъж ще тръгне от ръка на ръка – с Крис Рок за фон.


Най-достойният човек
Да почувстваш, че това си ти, когато някой долно те е изиграл, не е пълна утеха, но стига да те вдигне на метри от блатото. Не ставайте черни лястовици, само защото в ятото наоколо изглежда няма бяло. #достойнствотоесила

© whiteswallowbg.blogspot.bg


Балканчето
Ето я пак машината, от която носим белег на коляното – ловешката фирма Балканвело връща детското ни колело на улицата в два подобрени модела (единият даже е със скорости). От март е в магазините, ако носталгията ви работи.


Пастелите
Някой вече е рисувал с тях върху новата тройка гуменки Sk8-Hi на Vans в розово, бежово и зелено, разредени с литър мляко. Срещу едни 55 долара веднага бихме скочили в облака от мента, пролетта е само на няколко стъпки.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1088