Топ 10


17 януари 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Видеото

С 1000+ споделяния вече е толкова вайръл, че го пускаме и на хартия – едно българско видео, в което един супер-марио пич тича и скача през всевъзможен терен, преди на 3:29 да влезем и зад кадър. Човекът е Илко Илиев (предимно), а работата е на супер-отбор, от който искаме да видим още 1000+ неща.


Иконата
Модният й ореол бил случайност? Не мислим. 71 000 последователи в инстаграм не идват ей така. Когато не е блогърът Accidental Icon, тя е Лин Слейтър – професор по право и пример за визия на 63, в която все пак ни липсва благата усмивка.


Инстаграмът
На @multiplanar живее един фотограф, който обича да пътува, да снима върховете на сградите и да прави свирепа постобработка на кадрите си, която ги превръща в желирани бонбони. Като цвят имаме предвид. И просто не можем да затворим кутията.


Бали
Хей, не ни се слуша за изгорял на плажа епидермис, когато нашият тук на снега е като на прясно оскубано пиле! Щом обаче слънцето над Бали гали близък човек, приемаме мрън-мрън събуждането във вайбър в 02:00 като повод да заспим обратно вече под палмите.


Курсът
Вече и в Хасково трябва да са чули, че в Харвард приемат студенти по дигитална фотография без пари – курсът е достъпен онлайн през платформата alison.com. Отнема към 10-15 часа от живота ви и дори не иска да ставате от дивана – звучи като сериал, но е много по-ценно.


Сапунът
Не е шоколадов десерт, а барче боров катран за къпане. Мирише на нещо, което свързваме с прабаба, но на люта зима като тази й трябват стари трикове – сапунът бори успешно изсушаването от студа и, както е еко, струва само 55 стотинки. От аптеката.


Продължението
След края на Добрата съпруга, CBS сменят една дума в заглавието и вадят стръвницата Даян Локхарт на преден план за новата адвокатска битка The Good Fight. Слоганът е Things Get Nasty, което трябва да значи зли и точни като стрелите на Игрит, която също участва.


Силата
През лятото беше лесно да ядем ледените Power Pops, но проблемите не спят през зимата, така че сме нащрек. Тиква с кокос и банан с фъстъчено масло са новите сезонни рецепти – очакваме само зад коя кауза ще застанат, за да направим опашка пред фризера.


Слушалките
Новите AirPods ни взимат от джоба цели 159 долара, но рекламата им с един отвързан от гравитацията младеж буди копнеж да ги пъхнем в ушите си. Нямат жици и намират сами i-уредите ти наоколо, а като усетят тъпанче наблизо, пускат и музиката. Ай.


Албумът
Чакаме новия Migration на Bonobo още от онзи ден, в който зациклихме на нечовешкия клип към първото парче Kеrala. Останалите 11 се изляха току-що със свръхдоза меланхолия, за която още се чудим – на място ли е, или ни липсва динамика?
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.