Топ 10


15 март 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Конкурсът
Откритият за реконструкция на бившата топлоцентрала. Вече започна: проектите се подават до 12 май, ако някой супер архитект чете, а ние чакаме супер победител през юни. Малко е смешно да се вълнуваме, че има нормална процедура, но така става, като живеем във виц.


Трейлърът
Милен Русков е в триото на сценаристите, така че не се притесняваме много как ще звучи неговото Възвишение на филм. Но все пак следим – от тази първа минута и 17 секунди разбираме, че тонът е верен... макар хуморът да е доста тоалетен.15-те минути

Толкова на ден стигат, за да подобрим масивно живота си, казва основателят на Mindvalley Academy в късо видео, а ние го следваме по стъпките. Само шест са, правиш ги без навигация и не струват нито цент – мерси на Вишен Лакиани, осъзнаваме се.Идеите
Грандиозно е, че в края на април и тук ще гледаме следващата TED конференция. Защо обаче билетът е 80-100лв за ден, когато в Букурещ е 30лв, а в Дъблин – едва €13? Да, да, ще напишем хубавото за събитието, като ни мине ядът.


Офисът
На SiteGround в Пловдив. Не сме влизали вътре, но като гледаме как графити артистите Arsek и Erase рисуват стените му в тон с фирмената философия, си мислим, че големите компании се познават по малките неща. Е, добре – написани с големи букви.Модата

В Средния изток. Първият брой на Vogue Arabia тъкмо излезе – с Джиджи Хадид на корицата и саудитска принцеса за главен редактор. Отдавна не мислим, че женският гардероб в Арабския свят е беден, но сега вече ще можем и да надничаме в него.

 

Публикация, споделена от Vogue Arabia (@voguearabia) на


Момичето
Руни Мара няма да играе Лисбет Саландер в предстоящия The Girl in the Spider’s Web, а Дейвид Финчър няма да го режисира. Лоша работа, изглежда го споменаваме само от носталгия, докато въртим пак старото интро с Immigrant Song на Трент Резнър и Атикус Рос.


Подкастът
В новия български Говори интернет чуваме как Еленко и Владо, големи в мрежата от малки, обсъждат всичко от политика до кисели краставички. Чакат да вдигнат нивото в още няколко епизода, преди да кажат "идвайте", но не могат да ни спрат – слушаме ГИ.


Желязото
Първата коприва за годината вече влезе в една поразяваща домашна баница, но човек като отиде при баба забравя, че трябва да си снима храната за инстаграм. Затова ви даваме само един зелен намек, че не ви трябва желязо на ампули, когато е бомба в кори.


Геният
Айнщайн е бил рок звезда. Бедно начало, бунт, слава и разврат крие животът на човека зад красивия ум, но от 23 април всичко излиза наяве – Джефри Ръш засуква мустак като Албърт в 10 епизода от първия игрален сериал на National Geographic. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.