Топ 10


12 декември 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Планетата

Десетте нови серии на Blue Planet II ни гмуркат надълбоко в океаните на тази Земя с приказния глас на Дейвид Атънбъроу и струните на Ханс Цимер. Тъкмо свърши по BBC, така че го чакаме в Netflix и загряваме с част I и братската поредица Planet Earth.


Сингълът
Прослушваме новия албум Мистерията на българските гласове с първия сингъл, Pora Sotunda, в който и Лиса Джерард се чува на фона на магичния клип на Иван Москов. Излезе на винил с Ганка от страна B, а 50 бройки вече се продават и у нас – бързичко.Отговорът
Това не е топ, а дъно. Много ни се иска да отговорим на Иво Божков, но въпросът му е толкова реторичен, че няма нужда. Имаме чувството обаче, че и замесените в този натюрморт не намират нужда да отговарят. Как мислите – дали това може да продължава?Be Kind & Kick Ass
TimeHeroes.org свалят звезди в краката ни и слагат на рамото ни доброта като подарък за нашия подарък – малко дарение, което заслужават и само заради това, че промениха представите ни за доброволчеството. Жертваме един обяд, но този път не във време, а в 10, 15 или 35лв.


Музикантът
Знаете ли защо роуд трип миксовете са супер? Защото те срещат с нови хора. Ето, с EDEN се запознахме по пътя за морето през лятото, а днес сме заедно всяка сутрин, докато се обличаме за работа. Точно име си е избрал – действително е райски този плътен, нисък глас.4 март
Не бързаме чак толкова да скочим в 2018, но вече знаем какво ще правим в първата неделя на март – ще будуваме, за да видим как Джими Кимел раздава шеги, докато хората взимат Оскари. Дюнкерк ли чуваме на финала или Призови ме с твоето име?


Ужасите
Списание The New York Times ни оправя прическите за шоуто на 4 март, като ни опъва косите с къси хоръри с най-добрите актьори за 2017. Скачайте във видео канала им да видите как, докато Тимъти Шаламет сервира сърца, Никол Кидман не успява да сготви нищо.Подкрепата
Преди Коледа в редакцията ни е тежко, но пак стават чудеса. Когато в напечен ден приятел се появи на прага ти с купичка домашно мляко с ориз (защото обичаш), можеш само да си кажеш, че и от теб е станало човек, щом имаш такива същества до себе си.


Календарът
Понеже 2018 е година на кучето по китайския график, не разбираме какво чакате, а не приберете у вас 12 мили муцуни от Animal Rescue?! Трябват ви само празен правоъгълник на стената и 10лв към касата на фермата. Как става вижте на arsofia.com.


Батутът
И най-послушните сред нас са счупили по едно легло в живота си – от скачане върху него. Естествено, това не е само детска радост, както се вижда и по размаха на новата Area 52 Trampoline Park в Sofia Ring Mall. Изкарайте си го на батута, спасете пружина.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.