Топ 10


3 юли 2018
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

ИЗГРЕВЪТ
Чувстваме се като имигранти, когато само за уикенд сме далеч от грижите, но хей, заслужава си. Това тук е кадър от Джулай морнинг, но можеше да е всяка друга сутрин на брега. Само не сме сигурни, че морето щеше пак да е така спокойно.


#ИЗВЪНГРАДА
Докато едни посрещат Джулая на морето, други успяват поне да се събудят без гледка към съседната кооперация! Тежкото е как след всяко гости при приятели с къща извън града ти се приисква все повече да виждаш
София отдалече и през клони. Сигурно е от сезона...


ФИЛМЪТ
Най-великото в този кадър е гримасата на Тарантино зад камерата, докато снима новия си филм за убитата в дома си през 1969 съпруга на Полански. Реалността, в която Брад работи като дубльор на Леонардо, се казва Once Upon a Time in Hollywood и идва през 2019.


ЕКРАНИТЕ
До стадиона, на колодрума в Борисовата и в парка зад Земята и хората са топ местата за гледане на Световното – в мащаб, с бира и с тълпа. Кеф е даже за пишман фенове, така че зарежете дивана поне за финала и елате да викаме заедно.


ХРАЛУПАТА
Вдълбана е на Стефан Караджа 22, където се отбиваме, за да послушаме литература на глас и да се приберем с нова книга. Бяхме забравили как големите пространства отнемат от близостта между хората, затова сме тук все по-често – следете кога и вие на @hralupata във фейсбук.


СТЕФАН КЪНЧЕВ
Понеже се говореше за ново лого на БНТ, се сетихме за човека, който вдигна антената на телевизията и останалите му космически знаци. Сега остава някой да се сети да преиздаде книгата му с тях, Анонимният известен, а дотогава превъртаме stefankanchev.eu.


РАБОТИЛНИЦАТА
Казват ѝ велоремонтилница, но още не сме водили велосипеда там, за да се закълнем колко добре пипат майсторите на Re-Cyclers. Ако Екзарх Йосиф 30 ви е на няколко гуми разстояние, проверете сами – ново място е, а услугите са доста.


КРИТИКАТА
"Приятел ми прати тази страница, един час по-късно не мога да спра да чета и да се хихикам", четем коментар и много добре го разбираме. @waferreview във фейсбук се пълни с ревюта на вафли, което е далеч по-смешно, отколкото звучи – само захапете.МУЗЕЯТ
От 21 юни Mori Building Digital Art заема 10 000 квадратни метра от изкуствения остров Одайба, за да изтрива границите на въображението ни с 470 проектора срещу 25 евро. Къща за чай, която прелива в гора от лампи? Ей сега, само да видим за билети до Токио.СЕРИАЛЪТ

Тъмен като нощ и остър като нож са оценките за Отворени рани, в който Ейми Адамс се удря в миналото си, докато разследва убийства в малкия си роден градец. Екстра за лятото, мислим си с пръст върху на 9 юли, когато 8-те епизода потичат по HBO GO. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.