Топ 10


31 октомври 2018
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

АЛБУМЪТ
Докато концертът им в Античния театър в Пловдив през юни 2019 се разпродава (бързайте), Dead Can Dance пускат новия си Dionysus с балкански мистерии и гайди под капака. От 2 ноември, бързайте пак.


ОБЕДНАТА ПОЧИВКА
Питаме се как този половин час да е последван не от ленивост, а от чиста нова енергия. Възможен отговор: галериите и музеите около офиса. По обед в делник са празни от хора и пълни с вдъхновение за вас. Това поне ви пожелаваме.


ИНТЕРВЮТО
Дизайнерът Майкъл Корс отговаря на 73 въпроса за себе си в 6 минути, докато лежерно се разкарва из кухнята със слънчеви очила и защитава обиден авангардните скулптури в хола. Мерси за камерата, Vogue, силна е (както в цялата серия, проследете и назад).ПУ-ЕР
Няма да ви убеждаваме да пиете този китайски чай с церемония, нито ще поясняваме за антиоксидантите и ферментациите му като Тим Ферис. Интересен е на вкус, сгрява и събужда. Понякога това е достатъчно. А че чаят е полезен, всички знаем.


МИНИ МЕКИЦИТЕ
С меко крема сирене и сладко от боровинки. Направени точно за нас от Мекица и кафе – нямаме против да чакаме десетина минути да станат, ще ги ядем горещи и щастливи.


СЕМЕЙСТВОТО
Ас новина е, че Агаси влиза като консултант в екипа на Григор Димитров. Понеже сме чели биографията му обаче, използваме повода да си припомним, че тези двамата на снимката, Щефи и Андре, са велики не само в тениса.


ТРЕЙЛЪРЪТ
На Vox Lux, в който Натали Портман надскача Черният лебед с още по‑хищна игра като музикална суперзвезда с насилие в миналото и броня от гняв и брокат в настоящето. Звучи като токсично добро развлечение, чакаме.АУДИОКНИГИТЕ
Изненада: докато правехме завоя от подкасти към аудиокниги (понеже рядко ни остава време за разлистване), открихме, че и в Spotify има библиотека. Пишете audiobooks и архивът ви зачита на глас, докато чистите, миете, вървите, лежите...


КНИГАТА
На Петя Накова с истински истории за рак на гърдата. Четете обаче не заради "вие, жена ви или дъщеря ви може би...", а защото е човешко. Доближава ни едни до други. Нали това книгите правят най-добре.


БОТИТЕ
Мъжки са, така че нагоре не следва гол прасец, а панталон – може и вмъкнат в "чорапа", с който Lanvin завършват ботите си този сезон. Тъга е, че няма и дамски, но понеже нямаме и 795 излишни долара, се оглеждаме за алтернативи в тренда.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.