Топ 10


5 декември 2018
Нещата, които правят живота ни по-хубав.


ВЕЛУРЪТ
Bogdanin обръщат мекото на кожата за нов модел побирам-всичко и го покриват с онова дълбоко маслено зелено, заради което сега пък се чудим какъв цвят трябва да е новото ни палто.


АЛБУМЪТ
След 7 години тишина Ladytron отварят нова страница в историята си с 13 парчета, напоени с познатата ни сладко-горчива атмосфера. В очакване на целия пожар на 15 февруари, затопляме ушите със сингъла Far from Home.ЕЛХАТА
Нали искаме да сме сканди, еко, хип, уау, хо-хо – затова вместо отрязано дърво, избираме тази украса от almostmakesperfect.com от клонки, лепнати върху плоскости. Качена на високо тя е и миролюбива – няма да налети на бой с котката.


МАСКАТА
5лв от lekuva.me плюс още толкова за доставка са цената прашинка, която белите ви дробове веднага биха платили, за да забравят, че ги разхождате из София.


КАВЪРЪТ
На I’d Rather Go Blind на Ета Джеймс, с който Бет Харт ни вдигна от седалките, разплака ни, а накрая ни събра настръхнали пред себе си, за да ни обещае, че ще дойде "пак, и пак, и пак". И ние ще сме там пак, и пак.ЗНАЧКИТЕ
Изборът е от десетки, но с малко повече хитрост на "какво ти е кацнало на ревера" ще отговаряте с "тъпоклюна кайра, знаеше ли, че са защитени?". Бонусът на тези жестоки значки за 3лв от vrabcheta.bg? С тях даваме рамо на Дружеството за защита на птиците.


АНИМЕТО
Още го правят, но, живи и здрави, ще дочакаме 2032 – годината, в която ще се развиват 13-те епизода на новия Blade Runner - Black Lotus (от режисьора на междинния Black Out 2022). Ще го пуснат скоро по Adult Swim, така че вече слагаме банските.  ПРИЛОЖЕНИЕТО
Нали сте чували: не е важна крайната точка, а пътят, така че дръжте го под око. Една БГ идея – missionemission.co, смята колко натежава на околната среда колата ви: въвеждате данните ѝ, а апът съветва не е ли по-умно да отидете например с влак. Е.


ХАЛКИТЕ
Казват се PiN и току-що се търкулнаха към Spazio. Хванете ги там до края на месеца, ако обичате ефир по пръстите си, който е създаден от други пръсти (на Полина Димитрова) и не мирише на конфекция.


АВОКАДО ТОСТ
Препечена филийка с намачкано авокадо – окей, нищо ново. Но я я пробвайте със сушен домат: сладостта му внезапно прави сутринта далеч по-интересна на вкус.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.