Топ 10


12 февруари 2019
Нещата, които правят живота ни по-хубав.


ТРЕЙЛЪРЪТ
В сезона на наградите нашият подгряващ клип на седмицата не е филмов – с анимацията на Атанас Филипов чакаме WhATA да обявят архитектурните си призове за 2018. Вадят ги на 15 февруари и са такъв хит, че стават и за пуканки.  ТЕНИСКИТЕ
Първо видяхме космонавта, после миглите и това беше – надяваме се час по-скоро навън да се затопли, за да се съблечем по авторски памук от Гергана Милева, която рисува тънки линии под етикета Кръгче (и ги показва на kragche).


СВЕЩИТЕ
Какво по-секси от камина ли? Да не трябва да цепиш бук, но пак да ти пропуква и ухае. Свещите Scentique са ръчно ляти тук от соев восък и етерични масла, а най-добрата им черта е дървеният филтър по средата. Стигат от мрежата до вкъщи за 18лв.


ПУКАНКИТЕ
И като казахме пуканки... на северния ръб на Канарския остров Фуертевентура лежи ето този самотен плаж, плътно покрит с парчета бял корал, изваяни от океана като пукана царевица. Ако вече искате координати, питайте Гугъл за Popcorn Beach.ПРОДЪЛЖЕНИЕТО
На Разказът на прислужницата. Не сериалът обаче, който отдавна се отдели от романа, а продължението, което авторката на книгата пише в момента, 34 години след първата част. Чакаме тръпки от The Testaments тази есен, засега пускат само корицата.


СТРЕС ТОПКАТА
"Художник. Висок 197см" – Дейвид Шригли разказва готини вицове и с биографията си, и в скулптури или рисунки. А сега и с този безумен лебед стрес топка, който каца на бюрото за около 20лв от thirddrawerdown.com.


ИЗПЪЛНЕНИЕТО
Личният ни акцент на Грамитата? Когато рапърът Post Маlone излезе и запя акустично-интимно с китара, а после Red Hot Chili Peppers го всмукаха в групата си за тяхното Dark Necessities. Особен и смел микс, връчваме му грамофона на публиката. СРЕЩИТЕ
Стъпка към по-жива комуникация, в която идеите хвърчат леко и бързо като хартиен самолет? Вместо в офис или на кафе, направете срещата си, докато вървите. Движението вдига разговора – пробвахме и даже полетя.


ДОМАКИНЪТ
Изглежда такъв ще липсва на Оскарите на 24 февруари, което последно се е случвало през 1989 и уж било фиаско. Е, какво пък, и ние не бихме заложили парите си на Кевин Харт – заложили сме всичко в тази нощ на един грък и един мексиканец.


ТУРОВЕТЕ
Вероятно в галерията пропускате едно, пред друго се застоявате, изобщо действате според личния си апетит. Ние също и така е най-сладко, но ако ви се прииска пир с истории, Квадрат 500 започват турове – всяка събота от 13:00 за 12лв (7 за студенти).
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081