Топ 10


11 март 2020
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

НАЗДРАВЕ!
Нелюбезно беше да кихаш без ръка на устата, като бяхме деца, но по новите правила кихавиците отиват в лакътя, за да пазим по-успешно околните. Засега да кажем поне това в рубриката "защо Програмата излиза без програма за културни събития тази седмица".
TOMM¥ €A$H
Естонецът дърпа за ухото и окото със странни парчета, полудели клипове и инстаграма си @tommycashworld, който е 18+ по най-смешния начин. Живот и здраве идва тук на Wrong Fest през юли, когато може и да ни изтанцува нещо - говори се, че е безумен и в това.
ЗАМЯНАТА
Казват му карфиолен ориз или кус-кус, защото умело заменя и двете в рецепти. Пускате карфиола в кухненския робот, докато стане на парченца, а после го размеквате в компанията на малко зехтин в тигана. Излиза пухкав и лек като сняг, натрупвайте.
САМОМАСАЖЪТ
Трябва ни местен превод на този уред, защото "фоумролер" връзва езика на фльонга, но по-важно е какво прави с другите мускули. Търкаляме се отгоре му за дълбок масаж: необходимо, ако спортувате, но болката е сладка и ако често сте на стол. От Декатлон за 30лв.


СЪМНЕНИЕТО
Зодиакът е все още неразкрит сериен убиец, така че теории много, но какво, ако си убеден, че той е татко ти? Това е обсесивното съмнение на един човек (издал и книга). Разследваме до дъно в мини сериала The Most Dangerous Animal of All по Hulu.
ДЕСЕРТЪТ
И шоколадовото брауни не е лошо, но този таханов вариант за 2лв е зверски добър: изпечен отвън, сочен отвътре, супер мек и поръсен със сусам. Привлича ни редовно към Слънце и Луна на Солунска 33.


BARBECUE BROTHERS
Досега подаваха парещо месо от кухня на колела, но ето че паркират за постоянно - всичко от ребрата до чили кон карнето им ще се случва в задния двор на Граф Игнатиев 26. Поливат го и с бърбън, който допълва името им до Barbecue Brothers Bourbon Bar.
КЛИПЪТ
Eminem настъпи с Music to be Murdered by в края на януари с вдъхновение, щипнато от Хичкок. Сега от албума изревава Godzilla - парче, в което рапърът не диша, а клипът почита втория глас в песента, починалият през декември Juice WRLD.
ТИЙЗЪРЪТ
Вярно дразни до настървение за The Undoing - мини психотрилър сериал (от създателя на Големи малки лъжи), в който Никол Кидман е успешен терапевт, преди една смърт и ехо от ужасяващи тайни да пуснат живота ѝ в центрофугата. От 10 май по HBO.
ПОРЕДИЦАТА
Естествен ѝнтелект - така умно се казват специалните 10 епизода на подкаста ГЍ с психолога Слави Стоев и гости, които обръщат микрофона към емоционалното ни здраве. Чухме пилотката и с удоволствие сядаме на кушетката за останалото от април.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.