Топ 10


21 ноември 2019
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

ГАЛАКТИКИТЕ
На Текла Алексиева, полегнали в рамки в Пловдив. Изложбата в Сариев, сигурно сте чули, показва нейни корици от Библиотека Галактика и други серии. Как да я видите, предвид че затварят уикенда, планирайте до 27 декември. Жена-космос е, струва си.


© Мария Джелебова

НАСТРОЕНИЕТО
Започваме да чуваме медни звънчета от масата (или котлона) с ето тази метална чиния. От Zara хо-хо-Home е, за към 13лв – даже не е скъпо забавление, а дава хапка празничен дух.


© zarahome.com

ХОТДОГЪТ
Естественият косъм понякога не стига, ако си куче. Топло за тях и смешно за нас е да срещаме господа и госпожици, облечени така – улична мода, която бихме почесали зад ушите.


ПЛЮШКИТЕ
Ако си нямате куче, което да изведете навън, вземете си плюшено корги да ви топли вкъщи. От MINISO е – като табелите, в които се блъскаме тези дни из целия град (даже върху таксита), защото японският бранд за сладък дизайн влезе в мол Парадайс.


© miniso.com

РОЛЯТА
Животът вярно ще е сцена за Никълъс Кейдж, който ще играе себе си в The Unbearable Weight of Massive Talent. Малко знаем за тази мета комедия, затова и всичко се усеща крехко – да видим дали ще стигне до непоносимата тежест на камерите.


ТРЕЙЛЪРЪТ
Всъщност е тийзър, но ни дава добри проценти сигурност, че романът на Захари Карабашлиев е минал плавно към екрана с Руши Видинлиев пред и Виктор Чучков зад камерата. За любов, чужбина и търсене на себе си 18% сиво разказва през януари.ПАРЧЕТО
Glass Animals изчезнаха за 3 години след албума от 2016, а сега психеделичните поп красавци завиват към хип-хопа и нямат грешка. Загряваме за предстоящата порция от тях със сингъла Tokyo Drifting, шарено комбо с рапъра Дензъл Къри.УМЪТ
Октоподите разпознават хора – по лицата, но и по вкуса на кожата, която нежно докосват със свръхсетивните си пипала. Ние пък едва наскоро сме поумнели достатъчно, за да осъзнаем колко интелигентен и духовит народ са. Дано ни простят глупостта.


АНИМАЦИЯТА
Докато дребните плачат да гледат Замръзналото кралство 2, ние тук уголемяваме зеници срещу Kitbull – късо филмче на Пиксар за едно наежено коте и един тъжен питбул. Размеква и разсмива в YouTube с рязък щрих и нежна история.ДЕБЮТАНТЪТ
Ако някой ден полетим в Космоса, бихме пъхнали футуристичния Twelve Twenty Two в плейлиста си. Това е първо LP за Антъни Балдино, който накара трейлърите на Интерстелар и Ex-Machina да звучат епично – още една причина да следим за неговия IDM. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.