Топ 10


9 януари 2020
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

НОМИНАЦИИТЕ
Разследващи журналисти, детски работилници, колци по Графа, съборени стари сгради и една чудесна нова на номер 49 в Бояна – това е само извадка от коментара на WhATA върху архитектурната 2019. Четем, мислим и гласуваме до 31 януари на whata.org.


НАВИКЪТ
Нали както минава денят ти, така минава и животът ти – затова погледнете към дребните си навици. Градят нещо силно или рушат време? Ако си пожелавате нов живот за 2020, ето помощ – Атомни навици е съветник как се започват и поддържат добрите табиети.


АЛБУМЪТ
"По-малко дистопична фентъзи вселена" ще звучи в новия Manic на Halsey и нюансите на вече изкараните сингли потвърждават това. Кънтри, хип-хоп и рок правят любов в албума от 17 януари, а дотогава гледаме сериите на Road to Manic в нейния YouTube канал.ПОЛАРОИДЪТ
Изобщо не е странно, че веднага пожелаваме тази светкавична камера с логото на Stranger Things – лимитирана красавица е и щрака с повече блясък върху обекта за едни 130 долара (от eu.polaroidoriginals.com). Жалко, че никой не ни я купи за Коледа. Идва Великден?


РЕШЕНИЕТО
През януари Vogue Italia наистина влязоха в ново десетилетие – пуснаха брой без снимки, само с илюстрации. Така спестяват на въздуха 20 полета, гориво на 40 коли, 60 международни доставки и още куп неща зад сесиите, а парите даряват с еко кауза. Brava!


ТРЕЙЛЪРЪТ
Емили Блънт се прицели към едно от чудовищата в края на Нито звук и ни остави да се плашим какво следва. Ето сега надничаме и не е страшно, а апокалиптично – втората част разширява планетарно обсега на тишината (и онова специфично пукане) от 20 март в кината.ХОРЕОГРАФИЯТА
Да кажем, че рисува с танц не е просто поетично преувеличение – Лиза Рябинина е от Киев, но я знаят от тук до Ел Ей заради хореографиите, в които нейното тяло се преплита с чужди до степен да се чудиш кой крак чий е. Следим възела на @liza_riabinina в инстаграм.


ХРАНАТА
Харесвахме Flip Flop на Оборище и преди, но новата му версия е двойно по-апетитна с един етаж и един котлон повече. Авокадо тост с яйце и пържени филийки от бананов хляб – това всмукваха съседите ни по маса и стана ясно: другия път идваме специално за храната.


КОНТЕЙНЕРИТЕ
Де факто са кашони и ето защо са топ – цинично е да събираш разделния си боклук в кофи от пластмаса. Затова посягаме към рециклираното велпапе на Kashon.bg6лв за бройка от 70 литра, която може и да си скъсиш с ножицата, ако не се побира където трябва.


ПОДКРЕПАТА
На латиница и с капс лок Стругаре търси другари в IndieGoGo за първия си албум. В замяна ви дава и билет за GOLIYAMOTO SHOU + нови клипове в тъкмо започналата му поредица Както ме прахосваш ще те убия. Не прахосваме, изпращаме 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.