Топ 10


12 март 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Гумените ботуши
Бяха мода, вече са неразделна част от сухите ни стъпала. Пролетните дъждове са следващата стихия за преодоляване, така че още дълго ще сме заедно в локвите.


Роби Уилямс
На 17 юли в Букурещ – прекалено близо е, за да му избягаме. Билетите изчезват със скоростта, с която Майкъл Фелпс плува 200 метра бътерфлай, така че бързо на eventim.ro.


Лукчетата
По-добрите дъвки. Ето, подкрепяме българското. Освен това наистина работят добре срещу тенденцията на разпролетяване от всяка храна да се подава връзка лук.


Art is Comic
Забавен проект, в който артистът, разбирачът и случайният (както ги нарича авторът Албена Баева) говорят за проблемите на изкуството през смях, вместо през сълзи. Следим за следващия епизод на artiscomic.bg.


Златният билет
За София Филм Фест. При късмет от металния кен излиза златната кокошка – пас за двама за всички прожекции и партита на фестивала. Естествено, паднахме от смях, гледайки рекламния клип за кампанията (поздрави на DDB, страшна работа!)


Чадърът
Очевидно скоро няма да го затворим... Всъщност проблемът е технически и се лутаме из цяла София в търсене на дюкян за поправка на чадъри. При офертата "5лв за нов" занаятът явно умира – какво да правим, когато тази патица наистина ни е скъпа?


Моливите
Могат да се състезават само с тънкописците и обикновено побеждават. С тях ти се драска повече, винаги можеш да започнеш всичко отначало и стават за колекция – тези тук са подаръци и спомени от пътувания (до Венеция, Берлин или просто до Orange).


Снежина Петрова
Защото е велика и защото сме в очакване на следващото велико нещо, което ще направи. Следим тихо без да я притесняваме и гледаме пак Старицата от Калкута.


Jealousy
На Ройшин Мърфи. Чакаме новия й албум Hairless Toys от осем години, ще потърпим още малко – докато излезе сме на парчето Jealousy в диско или хаус микс, официално от 16 март (неофициално: във фейсбука й).


5-те минути
В които се срещаш набързо с приятел пред офиса. Няколко глътки кафе и няколко изречения в напрегнат ден наместват по-добре от стабилен масаж с усукване. Утре пак.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.