Топ 11


17 септември 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Северът
На нашето море. Уви, видяхме го по жилетки, не по бански, но догодина обезателно драсваме на север от Варна. Бряг, вода, растителност – природата тук маже мед по сърцето! Като пораснем още малко, ще си носим и стикове за голф. @ Thracian Cliffs


Polaroid Snap
Ново мини на Polaroid, което влиза в джоба срещу някакви си 99 долара и изкарва снимка на секундата. Ползва не мастило, а хартия с цветни кристали, активиращи се при нагряване, ако технологията ви е важна. #веднага!


Пътуването
До случайно избрани места с randomstreetview.com – натискаш бутона next и попадаш някъде си в Норвегия, Мексико или Украйна с Google Street View. Не е като да обиколим реално с колата, но кога иначе ще отидем в тайванския прованс?


Лили-Роуз Деп
Докато баща й рекламира парфюм на Диор, малката (е, на 16) вече показва новата серия очила на Шанел. Не знаем дали това е добре за детето в нея, но кръвта вода не става и беше неизбежно, така че сме окей.


Сливите
И натюр ги обичаме, но забъркани до невидимо в джелато са деликатес. Ако ви духа студено от снимката, яжте си ябълков пай цяла есен, няма да ви пречим. @ La Bottega


Привличането
Ако Закон на привличането ви звучи прелъстително, бъркате материите – така се нарича трикът, при който с позитивно мислене привличаме към себе си хубави неща. Вместо да спорите дали работи, опитайте и след три месеца да се чуем пак?


снимка © Toli Nikolaev

Уики обича земята

А вече и България – тази година участваме в конкурса на Уикипедия, който събира снимки на редови хора като нас, хванали красотите на родината си. 10 наши финалисти вече минаха към международния кръг, хайде догодина да сме в бройката.


Златните момичета
Е, всъщност сребърни – нашите гимнастички грабнаха втория метал на световното в Щутгарт, пускаме химна! Само едно нещо дразни – гимнастиката отдавна стана половин акробатика, но чак и триката да приличат на циркови вече е лошо на вкус.


Доброто
Да си забравиш айфона шестичка на плажа. Да се върнеш пребледнял след два часа да го търсиш. Съседите по чадър да ти го подадат с усмивка. Оле, доброто все още не е нокаутирано! Остава да стегнем малко главите... #какможедасизабравишайфонанаплажабе!?


Полетът
До добра дестинация на 12 часа оттук, в 6 сутринта, с близък приятел на борда, заради когото ставаш като войник в 5 – само за да го гушнеш на терминала. Ето това е утро за милион долара, а не да си наспиш егото.


Трендът
"Не гледам телефон е новото не гледам телевизия." Под този статус на Иван Христов (или Fontan2) във фейсбук се разгоря дискусия около телевизията, но ние ще дръпнем към телефона – оставете го този екран да дремне, докато сте с някой, за да не oстанете с никой.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.