Топ 11


24 септември 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Black Mass
Или Черна служба на български. Излезе на фестивала във Венеция, където Джони Деп остави всичко живо без кислород от кеф и респект с ролята си на най-бруталния и издирван гангстер в историята на Щатите. Идва тук през ноември, не дишаме.


Есента
И усещането за ново раздаване на картите, нов шанс, нов късмет и въобще – готови, старт! Спестяваме ви снимката на капнало жълто листо, защото се върнахме от парка с ето този букет, който някак ни се връзва с предното изречение.


Halsey
20-годишната американка извади първия си албум през август, но вече не можем да се отървем от него. Чувствен поп с женски вокал, който лепне като бонбон – защо не, вие само Моцарт ли слушате?


© Vanity Fair

Джон Хам

Фурорът на наградите Еми беше Ейми Шумър, с чувала призове си тръгна Игра на тронове, но нашият победител е той – един мъж и половина, който най-после взе заслуженото за своя Дон Дрейпър в Mad Men. Само чашата с уиски стои в ръката му по-добре от тази статуетка.


Постижението
Янтра се качи на Мальовица! Хайде сега открийте кучето на картинката.


© markiantosca.com

Смяната
На гардероба. В началото е стрес и ужас, но после меките пуловери ни стават като втора кожа, от която не ни се излиза (освена ако не сме пред камината в някоя хижа).


Въздухът
През последните нощи на отворен прозорец. Даже няма комари. Ако все пак усетите хлад, завийте се с някого.


Луната
След Синята идва Кървавата – на 27 срещу 28 септември Луната ще се приближи максимално до Земята, ще бъде огромна, червеникава и ще изпадне в пълно затъмнение, както не е правила от 32 години насам и ще повтори пак след 18. Не мигаме.


Картата
Знаете ли къде са снимани Бони и Клайд, Туин Пийкс или Злокобен остров на Скорсезе? И ние не, но на filmap.tumblr.com вече могат да се намерят точните адреси на десетки кино локации. И това е вид туризъм.


Dislike
От години се води диспут да го има ли този бутон във фейсбук, или да го няма, но Зукърбърг най-сетне обяви, че щабът му го разработва. Нямало да бъде буквален палец долу, а нещо като "не съм съгласен". Марк, "не сме сигурни".


DDB
Защото отново станаха творческа агенция на годината, а рекламите им за Telenor са като блиц кадри от живота ни, в които виждаме поне петима познати и искаме да им се обадим. Ало, DDB, топлите ни!


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.