Топ 11


21 май 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Барът
На Уес Андерсън в Милано. Току-що го отвори (в арт комплекса Fondazione Prada), казва се Bar Luce и изглежда така, сякаш Марго Таненбаум всеки момент ще излезе от WC-то, където тайно е пушила цигара. Кога ни е следващият дълъг уикенд?


Книгата
Новата на Димитър Коцев – Шошо. След като бяхме с Лора от сутрин до вечер, ще излапаме тази Скарида с кориците. Вътре е пъхната градска история с елементи на магия, в която едно момиче на име Дива Мила практикува ясновидство.


Късметът
Някои намират четирилистни детелини в парка, а ние открихме това стъкълце на тротоара. Какво като е бивш буркан и защо пък да не значи нищо? Пазим си го, гледайте си работата!


Сладкото
От зелени смокини. Облизваме лъжичката до изтъняване, докато чакаме първите да узреят и точно тогава да сме в Созопол, за да ги късаме направо от дървото. Макар че, нали знаете – това сладко се прави не от плодовете, а от цветовете на смокинята.


Кожата
Вторият магазин за чиста козметика Шипка вече работи на Раковски 159. Най-големият орган в тялото ни ликува, че този бранд се развива така добре – от егоизъм се радваме, естествено, защото се грижи за нас.


Тренингът
На мозъчните клетки с приложението Peak. Зарежда нови игри всеки ден, които карат сивото вещество да се вълнува и да бухва до пълния си капацитет. Безплатно е и работи и с ябълките, и с крушите.


Буквите
Без които тази страница щеше да е празна и нямаше да можем да си кажем абсолютно нищо. Честити 365 дни в годината, сред които и един 24 май!


Венеция
Точно сега. Започна арт биеналето, така че ленивото плъзгане по каналите и пиенето на шприц Аперол може да се съчетае с нещо по-силно и по-добро за душата. Продължава до ноември, но тогава не може да заминете с две тениски и един тренч, нали така?


Линиите
Шест броя за придвижване от партито до вкъщи в малките часове – хайде да подсилим заедно атаката на #СпасиСофия да бъде въведен нощен транспорт в града ни. Дори в Скопие автобусите не спят, ние ли сме най-мързеливите на континента?


Прякорите
Имаме доста и е жестоко. Да си Мария или Петър на аерогарата е ок, но когато приятелите те наричат по свой собствен начин, се чувстваш като една от онези, малко по-специалните прашинки в Космоса (моля, плакатът на Глутница кучета да не се чете, че чак убиваме за прякор).


Хосе Гонзалес
Ще дойде при нас с китарата си и този свой извънземен глас чак на 9 ноември, но сега ни е паднало да се разнежим – цял ден прескачаме от Heartbeats към Stay Alive и обратно. Билетите по 35лв. вече са на eventim.bg.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.