Топ 11


2 юли 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Кожата
Кралят на токовете Christian Louboutin повлече крак към по-равното бъдеще с колекция обувки в телесен тон, който не се слива само с кожата на европеидната раса. Най-после някой да се сети, че цветът "голо" (nude) идва в много нюанси по света и у нас.


Yuccie
Или Young Urban Creatives. Това била новата порода градски хора – кръстоска между юпи (защото са успешни) и хипстър (защото са креативни). Ясно е, че първи си отиват брадите, та се сетихме за тази смешна кампания от миналото лято – дойде й времето!


Двойката
Питър Динклидж и съпругата му Ерика Шмидт. Заедно са от десет години и имат дъщеря на четири. Не че ни трябва дори една допълнителна причина да харесваме най-готиния малък човек на планетата, но тази целувка я броим за още 100.


Упражненията
На фитнес уредите в парка. Комбинират се идеално с разходка на четириногия или няколко бири с компания (е, преди бирите). Мислите си, че ще ви се смеят? Спомнете си погледа на мистър мускул в огледалото на фитнеса и ще видите огромните плюсове.


Четецът
Тhe Happy Reader излиза 4 пъти в годината за четящите, които обичат хартията и дълбочината, а абонаментът е безплатен (таксуват само за шипинга). Действайте бързо на thehappyreader.com и ще получите летния брой точно на време за плажа.


Разговорите
Които започват с най-важното на първото питие след работа и завършват 4-5 часа по-късно над десерта с незначителни изводи като "всички сме луди!". Колкото повече такива вечери имаме, толкова по-добре спим.


България
"I freakin’ love Bulgaria" крещи един новозеландец в интернет. Брендън е бил в София и Пловдив, ял е бургери и баница, ходил е спокойно по улиците ни нощем и съветва всички да идват насам. Четете на brenontheroad.com и разказвайте.


Сладоледът
Не прост сладолед, а джелато. Двете ни тройки са от новото място на Шишман 12А – веган сорбета от пъпеш, ягода и череша + млечни бомби шоколад, лешник и ванилия с лавандула. Вкусът е супер наситен, но трудно му се насищаш. Остава жегата да дойде.


Фрешът
От диня. Осъзнаваме, че този плод е толкова по-сладък, колкото по-голямо е парчето, от което хрупаме, но преди да влезем напълно в сезона му, го ядем през сламка. Вкусът и ароматът са същите, както на вилата на морето (е, без мастиката, на работа сме).


Визитникът
Случвало ли ви се е да извадите визитка в толкова окаян вид сякаш е била в джоба на дънките, докато сте ги прали? И на нас. Ето го спасителят, при това е още един добър аксесоар, който хваща окото на среща.


Приказката
За малкия заек в големия свят, на който му се случват разни доста човешки неща, изскочили от ежедневието и въображението на майка му Kitt Santos. Понякога е детинско, друг път замисля и мъдрец. Хванете го на littlebunny-bigworld в tumblr.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.