Топ 10


23 юли 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Legion Run
Това нещо е страховито. Прилича на състезание от Сървайвър с ужасно много кал, бодлива тел и други препятствия за прескачане. Играе се отборно и само за кеф, а оцелелите казват, че оставя щастлив белег за цял живот. В момента набират хора за 29 август – хвърляйте се на legionrun.bg.


Инстаграмът
На Тилда Линдстам (@tildalindstam) – дива моделка, която хич не се взима на сериозно. Чухме суперлативи и влязохме да проверим. Има хляб. Има и тако, от което се подава главата й. Шунка и езици също има. Е, прегледайте, думите ни са монахини пред снимките й.


Шприц Аперол
Вече си го правим и сами – 3 части просеко, 2 части Аперол, 1 част сода и лед до козирката. Още първата чаша замайва, така че полека. Между другото, с тази снимка онзи ден открихме инстаграма на Програмата – следвайте ни за още от бара, броя и града.


Басейните
Градски, селски, квартални и обществени – не! Освен ако не искате да плувате в човешки мравуняк, вместо във вода. Ако обаче имате познати, които живеят в затворен комплекс със синьо по средата и биха ви пуснали у тях по бански, вие сте благословени!


Туитърът
На Pakalu Papito. Над милион човека го четат и хълцат от смях. След „i cant even play hard to get im already hard to want” и „itunes has got it all wrong the
hottest single of the year is me” и ние се предадохме. Не спирай, Папито, слушаме те.


Варената царевица
Обожаваме. Първата, която пада в големите тенджери из града – най-много, защото е млечна и защото я чакаме да заври от миналата година. Естествено, има и по-сладка, но за нея чакаме снимки от плажа.


Свещите
Защо да ги свързваме със зимата, да не би да топлят? Е, може и така да наречем ефекта на хубавия аромат вкъщи. На тази тук (от ДомоCharm на Шишман 27) пише, че мирише на Wonder и действително е чудно секси – като полъх от парфюм, заради който следваш някого по улицата.


Новите M&M’s
Заглавието е шега – в тази кесийка всъщност се търкалят сушени череши, къпани в шоколад (от пекарната за ядки на Шишман 25). Почти прегрешаваме с тях, но тук по бюрата другите удоволствия са кът. Липсва им само капката ликьор... но май по-добре.


Роботелът
Тоест хотел, в който не работи нито един жив човек, всичко е робот (включително с вид на динозавър). Току-що отвори в Япония и се казва Henn-na Hotel, което в превод значи странен. Зловещ е по-точната дума според нас, но натам върви светът, така че свикваме.


Спаси София
Разбрахте ли, че драмата на Витошка вече отива към трагедия? Заведенията по улицата са включили „законно” пейките в своята територия и никой не може да седне без консумация. На 23 юли от 19:00 ще има протест. Ало, Държавата, къде си, защо си?!


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.