Топ 11


6 август 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Партито
На селски терен. Добре е да е организирано от вещи хора, да има добра храна, готини гости и въобще да е хип до козирката, но и на някоя семпла приятелска вила не бихме отказали. Важното е да има лед. И щурци.


Ема Стоун
Защото е едновременно страшна актриса и красив човек, който умее да се смее, без да е напомпан с хелий като голяма част от Холивуд. Чакаме я пак в новия на Уди Алън – Irrational Man, който отнесе няколко шамара критика, но е с Хоакин Финикс и не ни пука.


Щурците
Най-добрите музиканти. Ясно е, че се събират на цели оркестри навсякъде, където тревата е повече от асфалта, но най-сладките нощи са тези, когато идват чак под прозореца ни в центъра. Природата е жива, спете сладко.


Зулендър 2
Ок, не четете това, ако смятате първия Зулендър за тъп. Вторият се задава в зората на 2016, но вече сериозно дразни с къс трейлър, шокови появи на Бен Стилър и Оуен Уилсън по модни събития и други глупости, на които се смеем без никакво неудобство.


Съботата
Няма петък, няма неделя – събота е най-хубавият ден от седмицата. Започва бавно, побира дълги кафета, обеди и вечери, а после заспиваме с идеята, че почивката тепърва предстои. Снимката ни е градината на Архитектите – оазис номер 1 в града (имаме до 5).


Парчето
Новото на Алиша Кийс – 28 Thousand Days. Сериозен летен заряд, който ляга тежко заради дрезгавия є глас. 28 хиляди дни правят около 76 години, а тя ни пита кого бихме обичали, ако разполагахме с толкова. Е, решавайте вече, времето е пясък.


Есента
А, не – изобщо не искаме лятото да изтича по-бързо между пръстите ни, но чуваме за толкова нови проекти, които ще избухнат през септември, че и собствения ни мотор се задвижва. Никакво успиване, продължаваме напред.


Мураками
Не на книга, а върху гуменки. Van’s, за да сме точни. Естествено, тук е драскала ръката на артиста Такаши Мураками, а не на писателя Харуки (който пък издаде два нови романа тази седмица). Как да не искаме толкова благи истории върху краката си, дори да се кълнем, че шарено не носим.


Апликацията
Shryne, новата на Apple. Работи като архивар – складира по папки всички съобщения от всички канали, които сте си разменили с този или онзи. Помагала и когато искате да изхвърлите някой в кошчето, но ви е жал да го тръснете директно в контейнера – хм, съмнително.


Ледът
Тези дни всичко от виното до кафето ни е on the rocks. Който иска, нека атакува жегата по руски с горещ чай. Всъщност и ние нямаме проблем с топлото – имаме проблем с това как да превърнем чая в уиски. #iceislife


Споменът
За Гуен Стефани и Гевин Роздейл като най-готината двойка (+ тройка хлапета), която сме виждали (а дори сме и завиждали в мигове на слабост). Щом такива хора се разделят, светът наистина има нужда от терапия. #спретеземятаискамдасляза.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.