Топ 11


3 декември 2015
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.


Хората
People of Sofia вече и с твърди корици! Излиза на 9 декември, а преди това може да се поръча от сайта на Егмонт с автограф от автора Вихрен Георгиев – един човек, който успява да улови лицата и историите на този град, както никой друг. #ThankYouPersonOfSofia


Татуировките
На иранския артист Mo Ganji, който може да нарисува всичко с една единствена линия (и тук-там някоя точка). Иглата му се движи в Берлин, а ние гледаме в инстаграма му @moganji и мечтаем и нас така да ни заболи.


Трейлърът
На Knight of Cups на Терънс Малик. Ако филмът е поне на една трета толкова добър, ще се гледа. Нищо че един критик вече каза: "Тук Крисчън Бейл преживява нещо, което трябва да е най-безинтересната духовна криза в историята".


Рекламата
На Paddy. Вече е вайръл – for no reason, както казва слогана, освен че е страшен бъзик. Започнете от valisarmi.com и натискайте next, за да видите как едно добро уиски въобще не се взима на сериозно. #бравовикамечувателини


Кафето
Вече с бучка масло. Следваме тренда Bulletproof Coffee, чиято тайна е в перфектното разбиване на съставките, но добавяме и малко мляко за дзън на вкуса. Чудесно е, само не се хващайте, че това кафе замествало закуската.


Календарът
На Pirelli за 2016. Вместо полуголи амазонки, сега Ани Лeйбовиц снима силни жени от бизнеса, спорта и изкуствата – от Йоко Оно и Серена Уилямс до комичната Ейми Шумър, облечена почти само с чаша кафе. Важен завой, Pirelli, дано гумите издържат.


Магазинът
Elephant Bookstore вече продават редките съкровища и откровените си дреболии и онлайн. Да, по-приятно ни е да тършуваме из магазина на живо, но в този студ не е лошо да можем да си харчим и от вкъщи. На elephantbookstore.com.


Думите
Има вечери, които минават в безнадежден small talk. Но има и истински приятели, които в 12 през нощта ще ти напишат три реда със сърцето си, заради които си казваш, че и този ден си е струвало да се живее.


Човекът
От софийските улици се местим на нюйоркските при ето този господин – почти на 80 години изглежда с 20 надолу, никога не е тъжен, прави Тай Чи в парка всяка сутрин и намира щастието в дисциплината. Хей, животът продължава, докато го обичаме!


Островите
Това е Кирибати – държава-остров в Тихия океан, която скоро ще се озове под водата заради топенето на ледниците. Фиджи обаче обявиха готовност да приемат нейните 102 000 жители върху себе си – първо сме хора, после сме островитяни.


Фестивалът
Точно сега е моментът да си вземете билети за Примавера в Барселона през юни. Първо, излиза по-изгодно, и второ – погледнете какво пише на този рекламен чаршаф, метнат пред някакъв строеж.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.