Топ 11


4 февруари 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.

Еди Редмейн
Еди не е дяволски добър като (датско) момиче. Просто е дяволски добър. Молим го единствено тази година да не застава на пътя на Лео, защото така или иначе един ден ще има толкова Оскари, че ще може да си играе с тях на войничета.

© Mario Testino for Burberry


Закуската
Оставете го този тъжен банан за закуска – по това време на годината на организма му трябва истинско гориво. Нещо като тази чиния с връх от витамини, зелено, яйце и черен хляб.


Не, мерси!
Ето едно изкуство, което се учи само в Академията на живота (където доста често се случва да повтаряш класа). Да можеш да кажеш НЕ понякога е най-голямото ДА, което дължиш на себе си – да го завършваме най-после този курс!

© glamourinthecounty.com


#Womennotobjects
Има неща, които са просто пошли и такива, които карат света да се върти назад. Зад този хаштаг стои кампания срещу сексизма, която не иска много от нас – само да си представим как устата, отворена пред този бургер, е на майка ни или дъщеря ни...


Дядото
Китаецът Ding Bingcai е на 85 и никога не е обличал костюм, преди внукът му да го навие да се снима в някаква кампания. Прякорът му вече е The Coolest Grandpa, а ние си мислим колко е вярно, че не дрехите правят човека, а точно обратното.
© Xiao Ye Jie Xi


Anne-Marie
Досега гравитираше в орбитата на Rudimental, но може и сама – има само 4 парчета, обаче характерът й стига за 40. Освен това е трикратен световен шампион по шотокан, така че по-добре да не попадаш пред бухалката й.


The @Ocean
Това не е кадър от новата Годзила, а истинска снимка от дъното на планетата. Окото ни едва ли някога ще стигне дотам само, затова прелистваме инстаграма на океана с възхищение и без страх от удавяне и акули (да, има и кадри от Челюсти).


Красавецът
Модел на BMW от 1978 пали отново, след като бранда за очила Dom Vetro стиска ръкавицата на дизайнера Чад Ходж. Улиците на Ню Йорк вече го чакат да изръмжи от ъгъла, а ние надничаме през витрината на cardinalmotorsco.com – името му е DV 100.

© Chad Hodge


Подкастът
Колонката на Ню Йорк Таймс – Modern Love, която се пълни от истинските истории на истински хора за любовта (е, не винаги истинска), вече звучи и на слушалки – до го чуеш с ушите си винаги е най-добре.

© Brian Rea


Бруклин Бекъм
Той е на 16, а Burberry го наеха да им заснеме реклама. Про-фотографите се нацупиха – защо малкият просто не рита като баща си? А вас защо не ви следват 6 милиона в инстаграм? Това е положението – и децата на известните понякога са печени.


Felix Price
Не човек, а йога. В нета върви филмче с него, което те кара да си глътнеш диафрагмата и да искаш да летиш – гледайте в тялото, но слушайте и думите, за да разберете. А после вижте как стои на главата си (без ръце!) на felix1yoga.com.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.