Топ 10


5 май 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.

Инстаграмът
Всъщност е една маса без край, върху която се редят рецепти от цялото кълбо (също без край). Има за всекиго по нещо: който иска – готви, който не може – отива за продуктите, който яде – мие чиниите. Адресът е @reynoldskitchens, идвайте.


Изложбата
От 5 май до средата на август в Metropolitаn Museum of Art пролетното експо на Costume Institute показва как живее модата в ерата на технологиите и как се минава от ръката към машината. Някой друг за 5-то Авеню в Ню Йорк, да си разделим таксито?
Photo © Nicholas Alan Cope


Апартаментът
На Наоми Уотс и Лив Шрайбър. Не са ни канили на аперитив, засякохме артистичния им лофт в Манхатън в Architectural Digest и какво да ви кажем – хубави хора, хубави лампи (от Ralph Lauren Home, впрочем).
© architecturaldigest.com


Apemen
Тъкмо мислехме да потупаме Radiohead за новото им парче, когато нашите момчета ги задминаха със своето Pictionary. И видеото е есктра, за песента е ясно какво мислим, щом натискаме play чак оттук – да си я пуснем пак мислим, ето какво.


Божурите
Щом започнат да се отварят, значи сме тръгнали по моста между пролет­та и лятото. Навън хич не му личи, но като гледаме тези алени топки, поне вътре градусът се вдига.


меркурий
На 9 май дребосъкът с най-ретроградна слава ще премине на фона на Слънцето във вид на точка – може да се види с телескоп от Щатите или в живото предаване на НАСА в мрежата. 7 часа и половина ще се разхожда, имате време да му се покарате.


Семейният обяд
На който най-после успяваш да бъдеш страхотно дете за родителите си, вместо да киселееш за каквото ти хрумне. Случи ли се на Великден? Не? Значи втори опит на Гергьовден – поне празници и поводи да бъдем по-добри този месец има доста.


Двете гуми
Тази поръчкова Ямаха MT-07 е създадена от алуминий за терена на Тайпе, а на галено й казват Onyx Blade. Пардон за женския род – мускулите се набират до 220км/ч, гумите се казват Дяволски дъжд и под каската едва ли се развяват букли.


Парчето
На което спираш да си от желязо и ставаш от вода. Нашето се казва Routine и ни хвана прави и неподготвени на концерта на Стивън Уилсън. Ако си имате друго, пускайте – хей, мистър диджей, минути за сълзи!


50 Nerds of Grey
Доста забавен туитър, който намира невинно значение на изразите БДСМ, дървото между краката, вериги и наказание. Имаме нулева търпимост към оригиналните нюанси на мистър Грей, тук сивото е истинско и излиза от главата със смях.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.