Топ 10


15 юни 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.

Караокето
Трябва да сте попадали на Carpool Karaoke, в което Джеймс Кордън (от The Late Late Show) кара музиканти да пеят с него парчетата си, докато се возят из улиците. Е, в последния епизод Red Hot пеят голи – като на техен си концерт, но тройно по‑смешно.


60% повече
Точно с толкова порасна Tate Modern след ремонта си (за 260 милиона лири, но в Лондон е така). Дано скоро имаме път натам, за да видим новата зала, която реагира на човешко присъствие и пърформанса с полицаи на коне – изкуството на бъдещето е тук и е лудо!


Постът
Покрай баловете и "пак ще се срещнем след 10 годинии", това изречение ни вади от токчетата и вратовръзките (без да сме танцували цяла нощ в тях). Само един въпрос имаме: защо уравнението на живота се решава най-бързо от тези, които дори не знаят какво е уравнение?!


Къщата
На Сирак Скитник в Борисовата градина. Проектирана е от арх. Овчаров през 1926, понесла е годините достойно и през юни е отворена за обиколка из стаите, в които Панайот Тодоров Христов е писал и рисувал. Събират и пари за поддръжка, ако се влюбите.


Приятелката
От две години един французин плава по света, през пек и лед, с госпожица Моник. Да, тя е кокошка. И за разлика от нас вече е била в Гренландия. Какво друго, четете (на френски) на voyagedyvinec.com или само зяпайте на @voyagedyvinec в инстаграм.


Спомените
Psychological Science пуснаха едно изследване, което казва, че когато не снимаме картината пред очите си, я помним по-дълго и в дълбочина.
Хм, а уж снимаш, за да остане завинаги... Ето ви дилема – инстаграм ли да пълним, или кутията със спомени?


Книгата
Преди половин година Иван Мудов продаваше страници със свои работи с идеята купените да сглобят каталог. Сертификат за автентичност току-що излезе от печат, а ние разлистваме внимателно и търсим вътре точките – няма нито една, помните ли защо?


Инстаграмът
I/Tems е нова БГ марка за страшно деликатни ръчно правени неща за дома (от свещи до точилки), която реално още не се е родила. Но ето, можем да наблюдаваме как това се случва през прозореца на още пресния им инстаграм – @itemsdesign.


Терасите
Ако изобщо имате балкон, вие сте изтеглили дългата клечка, а ако можете да направите на него повече от десет крачки, на вас ви е писано... да събирате там всичките си приятели с късите клечки. Температурите са точни за тераса парти, само кажете адреса.


Вицът
Нали всичко е футбол и бира в момента, започна се и с тоалетния хумор.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081