Топ 10


20 юли 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.

Сандвичът
Пищна порция рататуй, сготвена от Карлос Портен и поднесена в хлебче в магазина му Talegas. Oh-la-la-la! Ако намерите по-добра храна за 4.90, да ви е вкусно, ние още усещаме сладостта на грилования патладжан. #когатоследхранененеискашдъвка


Водна паша
Както обещаха, Павел Койчев и приятели вече пуснаха овцете и техния пастир в езерото до село Осиковица. Голямото изкуство не остарява, нито потъва, а привечер мистиката около този водопой става още по-дълбока.


Сериалът
Mr. Robot, който буквално бърка с миксер в мозъка. Ако кажем защо робот и какво му се случва, ще съсипем тръпката, затова референцията ни е тази: след само три епизода от втория сезон, главата пак е капучино. Честито, ако дори не сте започнали първия.


Метростанцията
Ето го най-бързият начин да похарчиш 1.60лв – вече взимаме баира от Сердика до Витоша за 8 минути. Станцията е в действие от ден, Спаси София казват "хубава е", а пътниците седят и спорят защо е кръстена на планината, а не на мол Парадайс. Гайс?!


Крушките
Всъщност са солница и пиперница и заедно светят дори на празна маса – "Ще ми подадеш ли солта?" току-що стана въпрос на естетика. От практичната страна, с тази супер форма дори не се разливат. Работа са на Korchev Design Studio, от галерия Testa.


Banks
Албумът ѝ ще излезе на 30 септември и още няма име, но новият сингъл казва доста. "I fuck with myself" има много значения, може да е "чувствам себе си" или "прецаквам се сама повече от всеки друг", обяснява Banks. Слушаме с картинка, има любов.


Устройството
Ако още не са ви губили багажа по летищата, с този Victorinox ще ви се размине завинаги – щом го пъхнете в куфара, сигнализира през телефона къде се намира в момента четката ви за зъби. Казва се Checksmart Luggage Tracker, може да го има и в нашия Orange.


Пръстенът
Може да е просто парче ярък силикон, но завързва целия ансамбъл – особено ако ансамбълът е черно-върху-черно. Взехме и него от Testa (за да е ясно кой държи солта на масата), а авторът, който го усуква около пръста, е Димитър Делчев.


Кибритът
Толкова е красив, че ти е жал да драснеш клечката, но свещите го искат веднага (а през зимата и камината). Взехме за подарък от Шишман 8 – ей сега там Склада отваря нов магазин, в който ще горим по великолепен дизайн с дребни и средни размери.


Героят
Не Бенедикт, а едрият блъдхаунд до него, с който заедно ще душат в следващия сезон на Шерлок. За породата стига да кажем, че е първото куче, което може да свидетелства в съда и има 40 пъти повече рецептори от нас – велик (само да не ти е по петите).
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.