Топ 10


27 юли 2016
Нещата, които правят живота ни по-хубав. И тази седмица.

Басейнът
Ако изобщо, нека да е в планината. Да плуваш между хребети и да гледаш гора от дървета, вместо от чадъри, е рай (с което леко намекваме и за RIU в Правец, но скоро не сме го пробвали). Ако пък дъното от плочки е "не", ето ви естествен басейн, за който палатката е по-важна от банския.


Приборите
Привличат ни от онлайн витрината baza.design – малко са екстравагантни, струват 300лв, могат да дадат класа дори на жалък буркан с лютеница и точно заради това са обект на желанието, а не на необходимостта. Лошото е, ако им трябват и нови чинии.


Крекерите
Отново ще ни хокат, че пишем за вреден хрус в пакети, но срещу следобедния глад няма нищо по-добро от тези дребни крекери със сусам (и име Pretzel Chips върху червена опаковка). Изчезват за 60 секунди, по-бавно не можем да дъвчем.


Уикендът
Този път – на село. Там, където има повече щурци, отколкото хора, асмите в двора вече зреят, а вечер сядате под тях на домашна ракия с градински домати. Пълен детокс от града за два дни (за по-дълго вече ще трябва да помагате и за косенето на тревата).
© ivodoc.files.wordpress.com


Фланелките
Новият местен бранд се казва Square, а отзад стоят ръцете на тъкмо влязлата в Академията Божидара Йонова (или Дара, както ѝ казва майка ѝ Белослава). Браво сме за илюстрациите, идеята и куража ѝ, а засега купуваме от Surf Shop в Арапя.


Street Chefs 2
Бургерите на колела паркираха втора каравана на Козяк 2-4 в Лозенец, така че комшиите вече не трябва да слизат до центъра за вечеря. Всички останали също се радваме – щом уличното гурме става квартално, значи вкусът на нацията се покачва.


Игрите
Олимпийското лято започва на 5 август в Рио де Жанейро, ще участват рекорден брой спортове и рекорден брой спортисти, а ние ще прекараме рекорден брой часове пред телевизора. Дано има и други рекорди (личи си, че редакторът ни, който мрази повторенията, е в отпуск).


Приказката
"София през лятото е приказка – полуголи красиви хора, зелени паркове с дебела сянка, приятно празни улици и барове. За какво ти е изобщо море?!". За града сме топ съгласни, а за морето сме… склонни, след като видяхме в какво се е превърнал дори Силистар.


Победата
H&M отново правят овчарски скок в очите ни – новата им спортна колекция излезе с кампания, която събужда кураж в сърцето и сила в мускулите. Вижте видеото им For Every Victory и кажете можем ли да се предаваме, когато да бъдеш герой зависи от теб.


Късметът
Когато близък човек свали от ръката си гривна с червен конец и я сложи на твоята с "На мен ми донесе късмет, затова сега ти я давам", какво друго да направиш, освен да я носиш без сваляне и дори малко да повярваш. #безценнитеподаръци
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.