Артистите


21 декември 2016
От януари до декември 2016 през сърцето на списанието ни минаха точно 49 чифта артистични ръце. С поглед назад събираме 12 от тях в календар (търсете го в брой #787), а те си пожелават "всичко, или поне ей това" с мисъл напред към следващите 365 дни и нощи.


Анета Иванова
Мисля да изкарам лимитирана серия принтове, да доразвия стила си, да правя повече концептуална работа и да ходя по-често на планина.


Макс Пирски
Предстои ми едномесечно пътешествие до Берлин и ще е хубаво, ако то прерасне в нещо повече от просто пътуване – например, нов адрес.


Мария Налбантова
Иска ми се да обиколя световните панаири на книгата и да гледам представление на Димитрис Папайоану. Също, да не попадам в капана на реалността.


Пламен Мотев – Mute
Дано спра да оглеждам буквите по уличните табели, заради това вечно закъснявам. Същото важи за менюто в ресторанта – доста е досадно да се чудя не какво да поръчам, а дали междубуквеното разстояние при салатите е зле балансирано, докато в това време всички вече са минали на десерта.


Денис Ангелов
Пътува ми се до нови дестинации, които да ме вдъхновят малко повече от софийското ежедневие (не че и то е лошо), и се надявам да успея да отразя всичко в илюстрации.


Елиза Иванова
Иска ми се да превърна хобито си – рисуването, в занаят, да осъществя проектите, които сега са в зародиш (кратък филм, комикс и книга-албум) и по-често да рисувам с дъщеря си.


Ина Бояджиева
Искам да си купя оригинален костюм на Чубака, с приятеля ми да отидем до Барселона или Венеция, да се размажем на още един Prodigy гиг и всички около мен да са здрави. И на световен мир се надявам.


Розалина Буркова
Желанието ми е успешно да сменя Лондон с локация по Средиземноморието, а в по-голям мащаб – световните лидери да направят нещо съществено в борбата с глобалното затопляне.


Нели Друмева – Nely
Пожелавам си поне 2017 нови рисунки, изложбата най-накрая да я бъде, трите книги, по които работя, да видят бял свят и да нашаря още много стени.


Драгомир Костадинов – PXRN
Дано да намеря чичко олигарх, който да финансира следващия ми грандиозен проект.


Марина Тодорова – Marina Muun
Не обичам много да предсказвам, но планирам да отида до Тайван и Канада и се надявам 2017 да ме изненада приятно с нови запознанства, спонтанни пътувания и повече време сред природата.


Теодор Лозанов
През 2016 така и не започнах с фитнеса и доказах, че не може да съм щастлив в личен и професионален план едновременно. Това е добре за 2017 – очакванията към нея са силно занижени и лесно ще блесне. Пожелавам си любов, забава и време за почивка след нея, а на неприятелите: при всяка зла мисъл, да виждат Тръмп гол.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.