Топ 10


25 януари 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Френчито
Съботното кафе няма нужда от захар, когато върху коленете ти спи тази кадифена топка нежност. В будно състояние се обръща на Ария и обича да гони лъжици по пода или да гледа Counter-Strike. Много е френска, де да беше и наша.


Класацията
Няколко травъл блогъри избират 23-те най-готини квартала в Европа, а ние намираме София на девета позиция. WOW! Не сме свикнали да наричаме центъра си Средец (но е точно) и харесваме не само музеите (но и тях), така че да го кажем и на български – ЕХА!


Танцьорът
Украинският свръх балетист Сергей Полунин влезе под кожата и на горския с танца си към Take me to Church на Hozier, така че го знаете. Останалото е в документалния филм за него – Dancer, в който "танцувах, за да събера семейството си" е само капка в драмата.


Младата мама
Срещаме я на @allthatisshe в инстаграм и веднага пускаме сърце на снимките с дъщерите ѝ, на които трите са като аптекарски шишета. Нищо фешън няма, истинско е. Също като останалото в албума на Доминик, през който минават и два мега заека.


 

Снимка, публикувана от Dominique (@allthatisshe) на


Шапките
Плете ги Симона, която е артист на 24 с много пъргави ръце – ако не държат молив, ще са игли. Сега изглежда заминава за Холандия, затова по-чевръсто към Ghostpuff във фейсбук или магазин TrashClothing – цената на топлината е 25лв.


Фойерверките
Някои го обожават, други не го харесват, трети не знаят какво да мислят, но голите факти са, че Стругаре се появи като заря и ще остане за доста по-дълго. Въртим в кръг новото му видео (докато спрем да засичаме на текста) и даже ни е празнично.


Роклята
Шегуваме се – очите ни са вперени в момичето под тази страшна рокля. Отива ѝ кралското синьо на Анжела Недялкова, докато се усмихва на световната премиера на новия Трейн­спотинг – за по-филмови кадри търпим до 17 февруари в нашите кина.

 

Снимка, публикувана от Anjela Nedyalkova-Noir (@noiretgold) на


Младият папа
Докато Джъд Лоу изпушва стек цигари в сериала на Сорентино, децата му растат до рекламни лица (като Айрис за Burberry Beauty) и се снимат по списания (като Рафърти във Vogue и тук долу). И това е само засега – на едва 44 години младият тати има 5 деца.


Времето
Знаете ли, че то никога не стига на никого, не само на вас? И това няма значение. Когато животът ни е мил и хората в него – още повече, най-накрая започваме да разбираме какво значи "You don’t HAVE time, you MAKE time". Аха, приоритети значи.


Плакатите
За Women’s March във Вашингтон. "Не мога да повярвам, че все още протестираме срещу това", пишеше на един от тях и ние също не можем да повярваме докога ще има разлика между "човешки" и "женски" права. Затова черпим с десерт – или идея за ново миризливо емоджи.

 

Снимка, публикувана от India (@misscolormepink) на 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.