Топ 10


8 февруари 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Завръщането
На Samurai Jack – анимацията на Cartoon Network, с която цяло поколение научи английски без уроци. След 13-годишно отсъствие през март Джак пак излиза срещу демона Аку, а ние загряваме с трейлъра и пляскаме, че познатият стил изглежда непокътнат.


Играчката
Това са Мира и Мури. От София. Дакелът "изглежда сякаш може едновременно да танцува балет и да лети", каза журито на ИКЕА и го избра за съживяване в плюшена играчка с кауза. За първи път ще търсим българска от вида, "горда Стара планина"!


Приложението
Не сме забравяли да си полеем теменугите, откакто имаме to do list апа Habitica да ни напомня. И да награждава с жълтици всяка отметната задача. В магазина тези пари не ги приемат, но пък хранят мотивацията страшно – да, и прах вече бършем редовно.


Удоволствието
Когато Ема Уотсън каже OMGYes във видео, цял свят слуша. Слагаме му .com и попадаме на място, което говори за клит*** без ***, а срещу $29 предава секс мъдрост от жени между 18 и 95 в подробни уроци (и упражнения!). Финалът им е "ооо, да", така че не бързайте с "ааа, не", а?


Патетата
Don't Give a Duck им е името, а Ралица Николова ги прави в бум от цветове и шарки като хибрид от "изкуство, култура и ирония". Ново ято от неонови екземпляри ще квака в бар Петък на 15 февруари, ако ви се иска веднага да отстреляте едно за врата си.


Светещите цветя
Нищо извънземно няма в тези кадри на Крейг Бъроуз – фотографът просто е намерил техниката, с която да улови флуоресцентното излъчване на цветята. Да, те отразяват светлина, а това тук е резултат от преяждането им с ултравиолетова. Пуре маджик.


Вторият сезон
На Stranger Things, иска ли питане? Не. Въпросите, които чакат отговор обаче, ще ни мъчат чак до 31 октомври. Добре поне че Netflix изсипва лудницата накуп – цели девет епизода, в които да следим на тъмно кой е жив и кой защо не е здрав.


По тялото
Чекмеджето с най-новото БГ бельо се отваря на the05studio.com, а отвътре излизат удобни кройки от деликатни материи с минималистичен дизайн. Красотата на фотото е боди, не бански, но първо – и това се чака, и второ – басейнът няма да се сърди.
© Vasil Germanov


Духът
На 17 март Depeche Mode пускат новия си Spirit от бутилката, а после се завъртат на турне из Европа, което обаче няма да стигне по-близо от Атина. Е, пускаме си първото надъхано парче Where’s the Revolution и въртим в главите стари кадри от Надежда.


Ароматните цветя
Все пак ги предпочитаме на живо, така че да им хванем излъчването като аромат. Белият пред вас току-що избухна в офиса и се усеща чак от коридора – да не забравим случайно, че колелото се върти и има зима, за да има пролет. #40daystospring
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.