Топ 10


15 февруари 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Dick The Dog
Голямата СПИН вълна затихна и сякаш забравихме, но фондацията MTV Staying Alive не е и сега напомня пак за кондома – със смешно видео за кучето Dick, което "обожава да се пъха в дупки". Топ работа на французите Mrzyk & Moriceau по поръчка на хонконгското Огилви.


Чорапите
Случвало ли ви се е да отидете на гости и единствените елементарно черни чорапи около масата да са вашите? На нас да. Затова наваксваме за следващия път, тършувайки в чувалите на stance.com – гангстерски с Тупак или зодиакални ни е последната дилема.


Подкастът
"За изгубените, самотните и тези с разбито сърце", представя се сам. За миг решихме, че не сме му в таргета, докато Dear Sugar не ни заговори по теми като скъсването със стар приятел или как да преживеем злобната критика. Терапия без терапевт е, plug in.


Оскарите
Супер шум се вдигна около наградата на Владимир Койлазов за технологията V-Ray – и нашите ръце са горе на V. Тихо е обаче около Калоян Атанасов, само на 22, който получи т.нар. студентски Оскар за късата анимация The Wishgranter – ето, викаме и за него.


Уроците
Кoгато училището учи не само на подлог-сказуемо и колко е 4х4, а на реален живот, малките сами почистват стаите след себе си и даже казват "радвам се, когато няма петънце". Някъде в Япония се случва – тук само цапаме заедно и нехаем откъде изгрява слънцето.


Парчето
Kan Wakan пуска новото Hold Me Close, което маже масло с музика, глас и видео, снимано в София (от Ива Гочева). Капакът е, че в главната мъжка роля се разхвърля и даже любов прави кой, кой, кой – а, Стругаре. История с неочакван край е това момче.


Филмът
Manchester by the Sea, който те хваща и те влачи до дъното на морето. Не разплаква, а задавя, но да не отблъскваме момчетата – страхотно разказан и реално с мъжки пулс. Срещу това La La Land е като дъвка Идеал (с която Оскар скоро ще си прави балончета).


Интериорите
Може да са само илюстрация, но в стаите на Лиан Никсън има по-скъпи мебели от нашите – като столoвете Eames, които изобщо ѝ палят искрата да пълни интериори. Да не беше холандка, веднага щяхме да ѝ вземем 7 момента. Сега взимаме само пример – от cargocollective.com/liannenixon.


Звуците
Влак и вятър, капеща вода, пукащ огън, шума на кафене или щурците в лятна нощ – noisli.com върти монотонни записи за релаксация и продуктивност, които избираш, смесваш и дозираш по своето ухо. Стига се разсейвахте, фокусът минава през слушалките.


Очилата
За виртуална реалност, с БГ дизайн и всички възможности да надникнеш в непознати светове. Или да те изяде някоя игра. Трябват само умен телефон, добри приложения и 23.90лв за чифт. Дават ги на vrshop.bg, а ние чакаме някой да ни даде едно кръгче, може ли?
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.