Топ 10


7 септември 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

100 000+
Етюд-и-те на София минаха стоте хиляди високо вдигнати палци за физиономиите на града, които Иван Шишиев хваща с камерата си. От нас – поздравления, от него – този кадър, който аха-аха да ни накара да се разходим и ние по Витошка.Сезонът
Третият на Narcos, който Netflix изсипа на 1 септември и затрупа уикенда ни с 10-часов маратон по петите на колумбийския картел Кали. След като гонихме "джентълмените" и Ескобар в предните два сезона, нямаме грам търпение да разберем кой ще е следващият.Рожденият ден
Към който вървиш по GPS координати, защото "сепаретата" в Южния парк нямат точен адрес. Накрая ги намираш по лампичките и по слух: с фънка от колоните и груповото ха-ха-ха, което не пречи на съседите. Честито, такива тук няма, така че скоро пак ще се нанесем за парти.


Закуската
Сусамова паста с какао върху канапе от бисквитка. Героят тук е този брат на тахана, който открихме в Лидл за 5.49лв (с мед също е опция) и сега срещаме всяка сутрин – вкусът напомня на шоколад, но по здравословна линия са едва далечни трети братовчеди.


Село Соларис
Селото всъщност се казва Стеврек и няма нищо общо с Тарковски, но ни се видя космическо – заради соларните улични лампи, които обграждат пресичащото го шосе. В Североизточна България е, близо до Елена, а другия път ще минем по тъмно.


Човекът
Още от януари хора обличат мотото 100% human, дарявайки 5$ от покупката на организацията ACLU за защита на човешки права. По-добре късно, отколкото по-късно, казваме си и хващаме есенната вълна с дългите ръкави – от 45 до 60$ от everlane.com.


Навиците
Ако постоянно оставяш нещо, където не му е мястото, значи точно там му е мястото, казва нова философия за дома на apartmenttherapy.com. Харесва ни – ако обувките все се озовават в кухнята, а ключовете – в спалнята, вместо да рушим навика, му намираме интериорно решение.


Котаракът
Казва се Румен и е сив британец с жълти очи, който пише с краката си, но хората се спукват да го четат. Понеже според него няма такова нещо като "почети красиф. или си или неси", го обявяваме за забавен – решете си сами доколко.Видеото
Към суперското Ill Ray (The King) на Kasabian, в което кралицата (#notourqueen!) Сърси Ланистър, вместо интриги, плете магии с шантава хореография, за да си призове Крал. Пускайте го – води до превъртане, за разлика от последния сезон на Game of Thrones.Смокините
"Сладки от вятър, морска сол и меко септемврийско слънце", но на първо място – донесени от съседа в града, който има и селска къща на брега. Не сме сигурни кое е по-сладко – смокините или този човек да живее зад отсрещната врата?
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.