Топ 10


7 ноември 2017
Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Косачът
Не знаем какъв му е случаят на този пич (мъжкият род е предположение), но чувството му за хумор е черно като смъртта. Вади косата край всякакви водни басейни на @iamtheswimreaper в инстаграм, където единствено е наистина смешно да го срещнеш.

 

Do I look fat in this? #imjustbigboned #ootd

Публикация, споделена от The Swim Reaper (@iamtheswimreaper) наБузлуджа
Неделя е, още е есен, а сюрреализмът е само на 3 часа оттук. Около летящата чиния с рубинена звезда кръжат мотористи, отдясно жужи ветрогенераторен парк, отляво е паметникът на Шипка, а в краката ви – долината на тракийските царе. Монументално.


Молът
Какво ако имаше мол, който се бори с консуматорството? Има – в Швеция. ReTuna Återbruksgalleria приема старите ни вещи за рециклиране, реновиране и репродажба, а в двора си има и колеж по тези зелени практики. Да, слънцето вече изгрява от север.


18% сиво
Не книгата, а филмът. Виктор Чучков-син вече го снима (след първия си Тилт) по сценарий, който се отклонява от текста на Карабашлиев, но по взаимно съгласие, а в центъра като Зак се завърта Руши Видинлиев. Следващият голям БГ филм? Чакаме.Видеата
Немски артист оцветява инстаграма си @extraweg в бледорозово (и малко фуксия) с луди 3D анимации. Нереално реални са – чак мозък да те заболи, но не толкова силно, колкото ако бяхме шоколадов човек, който размазва главата си върху филия.

 

Публикация, споделена от ▪️Oliver Latta ▪️ (@extraweg) наТиквата
Докато светът се побърква по pumpkin spice латето, тук сме "мерси, търсим нещо с истинска тиква". Като брилянтния мус с бял шоколад и канела, който хванахме през уикенда в The Little Things. Или този с пекан и бисквити, който сами ще си направите довечера вкъщи.


Мета Таули
Или момичето, което открадна с движенията си фанфарите за завръщането на N.E.R.D. в новото им парче с Риана, Lemon. На 26 е и танцува с Фарел от години – ако успеете да отлепите око от траекторията на тялото ѝ в клипа, хвърлете го в YouTube за още.Изкуството
Нови 19 дигитални принта на Борис Праматаров (на рисунки от книгите му от 2013 насам) плюс книги-обекти и комикс излизат от издателтво СОНМ и влизат в Gifted, а ние броим между 30 и 65лв за квад­рат от пренаселения му с красота и ужас свят.Спалнята
Вижте, спорът между класическото и съвременното изкуство за вниманието на публиката е абсолютно безсмислен. @peoplesleepinginmuseums в тъмблър събира доказателствата – видът на музея няма значение, когато на близкото канапе все още няма никого.


Котката
Обръща се на Дуда, но понякога – под пуха си крие ръбат характер, а за да влезеш в личното ѝ пространство, първо трябва да те перфорира със зъби и нокти. Заради мъркането после си струва, но да сме наясно – темерути приемаме само ако са персийски.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.