3 гаджета


За лятото. И не за вас, а за телефона. Облечени са в силикон, имат парещи цветове и могат да се разнасят навсякъде без грижи, че ще се надраскат от пясъка. Накратко, три аксесоара, които не е нужно да ви трябват, за да се влюбите в тях.

Батерия плочка

Батерия плочка


Nokia DC-18. Не е супернова на пазара, но заради дизайна я искаме все още и веднага. Не е само готина, но и крайно компактна – тежи едва 65гр, тънка е 1.5см, а страната на куба е 5.7см. Е, по тази причина не е с безкраен капацитет (само 1720 mAh), но при пожар винаги ще свърши работа. Колко живот остава в нея се следи по светлинния индикатор върху лицето й. Кабелчето, с което се зарежда и което се пъха в телефона е прибрано в самото тяло на батерията, така че изобщо не смущава дизайна. Идва в няколко ярки цвята, за да може да се съчетае точно с дрехата на телефона. За 18.49 лири от Amazon.
Колонка гъба

Колонка гъба


Wonfast Waterproof Mini. Толкова е малка, че може да се побере в шепа. Прикрепя се с вакум, който засмуква всякакви гладки повърхности, включително и в банята – водата не я плаши, но все пак не я изпускайте във ваната, под силиконовото покритие сърцето й е метално. Кабел не є трябва, работи с Bluetooth и е съвместима с всеки уред, който го има, улавяйки чудесно предаването от десетина метра разстояние. Може да се ползва и за микрофон, когато водите разговори на висок глас. Батерията й издържа 5-7 часа и се зарежда с обичайния USB кабел. Може да изглежда като играчка от Зрънчо, но всъщност вади супер звук. За 10.99 долара от Amazon.
Чекмедже патица

Чекмедже патица


iDuck Stand. Може да се ползва и само за да направите телефона си по-смешен, но има и функционална страна. Отзад е с капаче, което се отваря с леко завъртане и ето че вътре може да държите слушалките си или други дребни предмети като монети, ключа от хотелската стая и бижутата, докато сте в морето. Закрепя се към телефона с вакум, като първо трябва леко да намокрите повърхността – така се задържа по-здраво и за по-дълго. Идва с лепенки очи, мустаци и подобни, ако ви е весело да обезобразявате сериозния си смарт панел. Когато ви писне, може да увисне на ключодържателя или друга халка под ръка. За 9.90 долара от konstore.com.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098