Личен асистент


Далеч сме от мисълта, че технологиите могат да ви издействат повишение, но понякога екраните помагат – събрахме екип от три безплатни приложения, които се грижат да сме по-ефективни в дните, а и в нощите си.

Следвай целта

Следвай целта


Да слушате как стендъп комици дават съвети за живота не винаги може да свърши добре. Освен ако не ги раздава Джери Сайнфилд – не обещаваме, че с неговия метод ще си докарате и неговата колекция от Поршета, но ето, издаваме как е станал успешен. Ако вземете един календар с цялата година пред очите ви, казва Джери, и слагате голям червен хикс върху всеки ден, в който направите стъпка към целта си, да виждате цялата верига от пълни квадратчета е супер мотивиращо. Просто трябва да се стараете да не я прекъсвате. Във вид на приложение, схемата се казва Habitbull: въвеждате целта си и не късате поредицата дни към нея, докато се движите в чист интерфейс, а понякога ви спускат и мотивиращи съобщения.
Тренирай по-добре

Тренирай по-добре


Името 7 Min Workout не е преувеличение – дайте им толкова време и ви отговарят с фитнес инструктор през екрана. Има и други приложения, които се въртят около високоинтензивните интервални тренировки, но това е най-светкавичното. Тук има над 100 порции упражнения, които не са само списък от неясни имена и инструкции – за всяко ви правят показно на правилната техника. Ако ви е интересно как така работи, четете Изуми Табата – преди повече от двайсет години с екипа му доказват, че 4-минутна тренировка с висок интензитет е дори по-ефективна от час на средна сила.
Буди се правилно

Буди се правилно


Ако искате да сте сила през деня, първо си оправете съня. Любимото ни iOS приложение е Pillow – пускате го до главата си, а то слуша дъха ви, докато спите, и ви буди в правилния цикъл на съня (от най-дълбокия се излиза с мъка, знаем). Събира и анализира данни и, ако говорите насън, вади записи – в случай че ви е забавно да си ги слушате после. За другата операционна система сваляйте Sleep as Android: на практика принципът е същият, но процесът е обърнат. Щом въведете алармата си, приложението изчислява кога трябва да си легнете, за да се събудите възможно най-бодри. Няма грешка и в анализа на съня ви, цялата статистика е вътре и ви помага да сте здраво будни.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098