Бодра смяна


Черно-бялото е класа, но когато палитрата с боичките са разсипва навън, ни се иска от същото и вкъщи. Дали сте готови да постелeте нов път под краката си, или бихте се облегнали само на една ярка възглавница, ето три начина да събудите интериора.

Закачи на стената

Закачи на стената


За експресно освежаване ви трябват само една стъпка и един пирон – слагате нова рамка на стената, която тегли погледа към себе си с всяко влизане в стаята. Отворихме etsy.com, настроен да търси само локална продукция, и на екрана се разтвори Watercolor Book. Корените на магазина са в Банско, където Слави Аладжова излиза от студиото с дигитални илюстрации. Карти на света, градове и всякакви животни от океана до небето (даже диво прасе) са готови да потеглят към София – как да кажеш не на тези семпли силуети, пълни със заря? Печатани са върху тежка хартия, струват по $15, а точно сега купуваш едно, получаваш две – значи има и за дневната, и за кухнята. От watercolorbook.etsy.com.
Залепи на пода

Залепи на пода


Годината е 1850, когато в Каталония започват да правят на ръка малки циментови плочки. Заради орнаментите по лицата им и ярките цветове от минерални пигменти, по тях лесно пламват и Щатите, и Европа. Днес горим за тези красавици още повече, така че звъннахме на Орнаменто, които ги произвеждат на наша почва в един куп варианти с различен рисунък. Последната година-две усвояват процеса за "браво", а след период на работа предимно с архитекти и интериорни дизайнери, сега отварят бизнеса си и към нас. Механизмът е прост: избираме от богатия им каталог, или пък кроим дизайн по своя идея, а те правят и доставят плочките. Засега действат само при поръчка, затова срещата е онлайн – на ornamento.bg.
Облегни на дивана

Облегни на дивана


Тази бърза храна не е за хумор на диета, в интериора е щастлива калорийна бомба – взимаме готините надути бургери и картофки за 29лв от магазин Домоcharm. Апетитът ни точно в момента е за меки фънки петна, защото ги хвърляш на дивана или стола без много да му мислиш, а те усмихват цялата стая (или офис, защо не). На етикета пише Ted Smith, които харесват уличната храна не по-малко от нас – затова имат цяла колекция по темата (бяхме хвърлили око на една поничка, но някой я лапна преди нас). Възглавниците са хитро направени, за да издържат над един сезон: сваляте опаковката и я пъхате в пералнята без тревоги. Лежат си и ви чакат на Шишман 27.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098