От глава до пети


Наясно сме, че в момента дрехите ви пречат, но ако четете това, едва ли сте във водата. Е, освен на дизайна, обърнете внимание и на етикетите – в гардероба пред вас слагаме още три млади БГ марки, които бихме носили и в жега, и в студ.

БОР

БОР


Градска фасада с малък БОР отпред – какво по-добро място да скрием главите си от слънцето. Архитектите на тези нови заслони обаче са отбор, в който само един играч чертае сгради по професия – останалите са аниматор, татуист, фотограф, събитиен и изложбен отговорник. Шапките се шият на ръка в София и досега съществуваха, за да ни е топло, докато сме пичове през зимата, но вече се родиха и модели с леки материи и широка сянка за сезона на градус. Козирките стоят добре на всеки пол, стига собствениците на главите да се обличат и увличат по стрийт култури, а да ги намерите е лесно – БОР са на кирилица във фейсбук, както и по рафтовете на Brave Moustache и BreakPoint.
Shirtwise

Shirtwise


"Банан, ама кит" е любимецът ни от ризите на Shirtwise, само му търсим подходящите панталони. За момента моделите на Илка Пейчева и Тодор Чакъров (познавате ги като Vintage Sofia и Gentlemen's Mood) са с 10 различни десена и все за мъжки рамене, но дамската линия вече се чертае и планира за август. Всеки момент ще заработи и онлайн магазинът и ви съветваме да настоявате с F5 на вратата му, защото някой може да отмъкне S-ката на малки Веспи (имат само по една бройка в размер до L, скоро ще скроят и XL). Забавните шарки са внос отвън и се разполагат върху 100% памук, но един ден естествените материи ще приемат и авторски дизайни оттук. Уловете кита на facebook.com/shirtwise и го чакайте на shirtwiseshop.com.
Dlirium Brand

Dlirium Brand


Преди година Жоро, Емил, Даниел, Димитър и пак Жоро обуват обща мисия – да създадат перфектния кец за скейт и лонгборд. Днес общият им Делириум вече стъпва върху дъските със самочувствието на удобна градска обувка – с размери за дами и господа и в цветове за всички настроения. Произведени са тук, а не там – подчертава слоганът на бандата, която обаче прибягва до "там", когато става въпрос за качествени материали, и внася от Италия. След първия Модел001, на улицата излиза и EPIK – черен унисекс с татуирана стелка, върху която разпознаваме иглата на Момчил Генов. Кецовете са в ограничени серии, но не толкова, че да не можете да ги поръчате още сега от dliriumbrand.com или направо да ги пробвате в магазините на Contrabanda.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098