WC#BG


Sofia Live Club

Sofia Live Club

Автор на снимката Валентин Дановски за Ангел Коцев студио

Тук заветното място прилича на гримьорна на музикална звезда - широко пространство, големи огледала и няколко забавни елемента. Като писоарите в женската секция, които може и да са неизползваеми, но естетически изглеждат чудесно, както и знаците на вратата, по които трябва да се ориентираме накъде точно да поемем. Цветовете са класическите бяло и черно, за да не се разсейваме много по интериора - нека не забравяме, че сме тук, за да слушаме музика.
пл. България 1, НДК, подлез с фонтаните
Versai

Versai

Автор на снимката Валентин Дановски за Ангел Коцев студио

Черно, злато и помпозен блясък - нищо по-малко за заведение от ранга на Versai, където усещаме силно бароково влияние и неповторимия почерк на дизайнера Юлиян Тахов. В синхорн със стилистиката на целия клуб и тоалетната притежава всички нужни достойнства, за да й бъде отделено малко от времето, което ще прекарате в кръшни танци и приятелска запивка.
ул. Съборна 3
Olive's

Olive's

Автор на снимката Валентин Дановски за Ангел Коцев студио

Тоалетната е първото нещо, което трябва да посетите, минавайки оттук. Без да пренебрегваме кулинарните достойнства на мястото, смятаме, че номерът с пускането на водата и социалните контакти, произтичащи от това, могат да се окажат наистина безценни. За непосветените в тайната, подсказваме - търсете педала под огромната мивка - все пак никога не трябва да пренебрегваме хигиената. Огледайте се и за десетките надписи наоколо - добрият английски ще ви помогне да схванете тънкия хумор в тях.
ул. Граф Игнатиев 12

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.