Щрак! Щрак! Трима детски фотографи


Милена Коцева

Милена Коцева

Автор на снимката Милена Коцева

Милена, или Рибка Бананка, както е позната в тесните фотографски кръгове, снима непрофесионално, но както се вижда – получава й се разкошно. Юрист е, но фотоапаратът е нейна дългогодишна любов, а от любов винаги се раждат красиви неща. Детската фотография й е слабост най-вече заради дъщеря й, но и заради настроението, което носят детските личица. Чудесни, ярки композиции ще видите на страницата й във facebook – ще се удивите от непретенциозната им дълбочина и поетичност. Търсете Милена и като един от основните “виновници” в благотворителни фотосесии.
flickr.com/photos/ribkabananka
Биляна Гецова

Биляна Гецова

Автор на снимката Биляна Гецова

Малцина познават Биляна, но почти всеки се е прехласвал по снимките на mamaNaMalena. Цвят, безпогрешен стил и сладки муцинки буквално греят от фотографиите й Тя е архитект и интериорен дизайнер по професия, затова не се учудваме, че се е запалила по снимането като още едно силно арт преживяване. Сега mamaNaMalena e знак за изпипана до последен детайл детска фотография; по желание Биляна осигурява дори аранжирането на мястото за сесия и аксесоарите в облеклото на детето.
mamanamalena.com
Ивелина Чолакова

Ивелина Чолакова

Автор на снимката Ивелина Чолакова

Ив се занимава с фотография сравнително от скоро, но това не й пречи да прави прекрасни портрети на деца. Казва, че обожава непринудеността на малчуганите и ги снима още от десетия им ден, чак до тийнейджърските им години. Леко ретро и много неподправени са снимките на Ивелина. Освен симпатичните фотографии тя може да спретне чуден скрапбук от фотосесията на вашето дете (това са забавни рамки, направени на колажния принцип, които си майстори сама).
damayanti.net

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.