Дългата разходка със Слим


30 октомври 2009 текст Нели Ифандиева снимки Валентин Даневски за Ангел Коцев студио
Петъчната разходка със Слим ни отведе по мокрите улици, покрай Цариградско шосе, чак до 4км и организирания от Re-Act чикано лайв на Delinquent Habits и Funkdoobiest. Подходящо място за един хип‑хоп емси, нали?


Нагоре-надолу
Мен последните четири месеца ме няма тук. Такава ми е работата – бръмча навсякъде. Снощи се прибрах от полето. Много е яко – бачкам, при това с приятели, при това сред природата, при това сме с караваната, при това имам интернет и душ с минерална вода, хаха.


Във клуба
Кефя се, че съм си тук. Верно, само за два дни, ама сигурно затова се кефя толкова, хаха. Много яко, че ми даде колата, Генгста, имам зверски много работа покрай лайва на Delinquent и Funkdoobiest, пада адско търчане. Обаче е велико, че тези две банди са на една сцена, случва се за първи път в София. През какво ли не минахме с момчетата, за да продължим да правим подобни събития. По-важното е, че никой от нас не се отказва и продължаваме въпреки всичко.


Ladies!
Лелеее, гле'й го т'ва мици... О, белла! Умирам. Пълно е с жестоки мацки, влюбвам се по десет пъти на ден. Всеки ден, хаха.

Кварталът

Аз съм си куче от Червена звезда. Това е кварталът! Пълен съм с такива случки, че не ми се разказва. Но бръмча навсякъде. Ако почна да изреждам улиците, където имам приятели – не'ам такова време, хаха. Не ходя много по заведения, но всяка вечер съм с приятели. Кефя се на някои брейкбиийт и дръменбейс партита в Lifehouse, Sugar, Escape, Ялта, Цецо Спасов, Ориента, ПлаЦа, хаха. Естествено, ходя и на почти всяко хип хоп парти. Повечето са на 4км и ги организираме ние.


Спорт и музика
Аз съм си спортистче. Тичам, играя бадминтон. Ей тва ми липсваше тия няколко месеца – залата за бадминтон. Иначе съм от националния отбор на България – ЦСКА. В него футболистите са високи, стройни, атлетични, светли, хаха... и не само футболистите. И сме по-красиви, и сме по-добри.

Към вкъщи

Искам домашен уют – да си имам място, където да се прибера, да ми е чистичко, да сготвя. Много обичам да готвя, хаха.


Преди заспиване
Обичайте се и очаквайте някой ден моя нов нов албум Отново сам на върха!, хаха.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081