Най-хубавото предстои да бъде написано10 септември 2020
Като егоистичен, влюбен в живота човек, на когото са поставили тежка диагноза, много трудно приехме отсъствието си. Мисълта за стотиците, а с течение на времето и без преувеличение хилядите заслужаващи внимание събития, които ще се случат, но ние няма да сме там, за да пишем за тях, ни измъчваше. Тоновете потенциално хубави, но обречени да не бъдат написани думи направо ни смазваха. Защото, разбирате ли, на нас ни се пише! А както видяхме от бурните ви и доста емоционални реакции на новината за нашето отсъствие (от сърце ви благодарим!) – на вас ви се чете! Чете ви се за изкуство и за култура, чете ви се за всички млади и стари, настоящи и минали интересни посвоему хора, които са направили така, че в света, пълен с всевъзможни битки, да остава достатъчно място за поезия.

Най-хубавото винаги предстои. Ние ще сме тук, за да пишем за него. И сме адски щастливи, благодарни и горди, че и вие ще сте тук, за да четете!

Einmal ist keinmal е заглавие на стар източногермански филм от 50-те. В превод фразата означава приблизително следното: каквото се е случило само веднъж, все едно никога не се е случвало. Е, мили хора, Програмата се случва повторно!
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098