Дизайн, вкусен като Мелба27 януари 2021
Харесва ни да строим солидна визуална култура, а Студио Комплект винаги са насреща да ни ударят едно рамо по пътя, като сега забиват поредния фуркет в ума ни с Мелба на живо #13.


Включват се онлайн и си викат силно подкрепление в лицето на Нолан Джайлс, който реди мисли в редове по темите дизайн и архитектура в луксозното списание Monocle, докато води без грешка радиопредаването Monocle On Design. Лично споделя с нас детайли от работата си в списанието и ни светва за постоянното въздействие и трансформиращата сила на дизайна в живота на всички. Засилва се и с изчерпателен анализ на най-интересните процеси от изминалата година, като ни подава най-очакваните тенденции за 2021. Имаме му доверие след силните му позиции по отношение на проектирането на затвори, модерното мислене в среща с иновативната архитектура и разходки до ключови дизайн точки от Токио до Маями. Отсега може да разпишете и въпроси, които да пуснете предварително на hello@studiokomplekt.com с тема Melba Live XIII, но ако сте от хората с вдъхновение на място, няма да ви върнат, ако вдигнете ръка и по време на лекцията.

Тя започва в 19:00 на 28 януари в ZOOM, като за регистрация се отбиваме до eventbrite.co.uk. Входът е свободен, а събитието е в календара ни с подкрепата на Fashion Days.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098