Да бъдеш йога

14 март 2019
"Не се интересувам да правя йога. Искам да бъда йога", пише на стената на новия център 2Health Hub. Днес влизаме, за да усетим с тяло тукашната рецепта как се става йога.


Няма по-освобождаващ ритуал от това да свалиш обувките си на входа на студиото – почти все едно махаш от себе си броня. Моментален знак, че влизаш в друго пространство, което отпуска от пета до глава. В бизнес сграда като Vertigo Tower това не е лесно, но още от входа на 2Health Hub усещаш, че Ивета Филипова, отворила мястото преди седмици, е искала нишка спокойствие във всичко, което те докосва. С влияния от Япония, тук дзен е навсякъде – от възглавниците пред залата, на които чакаш часа си, до топлата светлина.

Самата Ивета води голяма част от класовете с опита на своите 16 години в йога, 6 от които като учител с дипломи от Сингапур, Гърция и Лондон. Преди няколко години започва дигитално с приложението 2Health йога и здравословен начин на живот, но все повече й се иска да работи не през екран, а асана срещу асана с клиентите си. Днес това се случва в огромна зала с прозорци от пода почти до небето и гледка към градина, където моментално си готов да запееш "ом" – хем е широко и светло, хем и уютно заради детайлите от дърво, свещите и високия таван. Програмата е мъдър баланс от различни видове йога, сред които да потърсиш своята практика, а учителите в малкия екип са подбрани по богатството на опита и дипломите си. Голямата зала позволява и по-големи събития и семинари с интересни гости – от 22 до 24 март например предстои пред постелките да застане Хуан Габриел от Чили, който ще ви потопи в дълбокото на прана виняса и йога транс танци.

От студиото е отделен и малък кът за друга мисия, знакова за 2Health Hub – тук можете да се запишете за холистична консултация с Ивета. Ако нещо тормози тялото или духа ви, разкажете й в безплатна първа среща, на която се разбира дали методът й може да помогне. Пасне ли ви точно, предстоят 12 срещи в протежение на 6 месеца, в които с упражнения и храна намествате връзката между тяло и сърце и ги лекувате в комплект.

На излизане двете се обединяват и в смути бара в няколко вкусни глътки по рецепти, съставени от Ивета, за умни коктейли с добри дози протеини и витамини. А има и друг щедър бонус – безплатното за посетители мобилно приложение, пълно с рецепти и йога практики, което ви пренася в студиото и докато не сте наоколо. И така се става йога.

2Health Hub е във Vertigo Tower (бул. България 109), тел. 0888 844 478 Практика от 60 минути е 12лв, от 90 минути – 15лв, важат и карти Мултиспорт
Запазете място за събитието с Хуан Габриел на 2healthhub.com, притежателите на Мултиспорт карта ползват 10% намаление  

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098