Sofia Game Jam Week 2020

23 януари 2020
В интервю с французина Александър Лене си говорихме за живота на гейм дизайнера у нас (и какво изобщо значи това), но ако на вас ви е ясно и искате да навлезете дори по-дълбоко в индустрията, освободете си дните от 24 януари до 2 февруари. Причините защо са на sofiagamejam.com и тук накратко:


Лекции: На 25 и 26 януари в зала В парка хора от големите гейминг студиа у нас разказват по-интересното в сферата днес и как се влиза в професии като разработчик или 3D артист.

Конференция: От 27 до 29 януари във Френския институт наши и чужди професионалисти (като композитора на Witcher 3 например) вадят на масата полезни теми като спец-ефектите и музиката в игрите.

Кариерен панаир: От 28 до 30 януари в Полския институт онези с хъс да проникнат в гейминга се здрависват с БГ студиа за игри и берат възможности за стаж и работа.

Sofia Game Jam: Ядрото на Седмицата е това 48-часово състезание за разработване на авторска игра – от 31 януари до 2 февруари в София Тех Парк, и за любители, и за спецове.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098